Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt fiúk, akik nem tűnnek el 1-2 levélváltás után?
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 21:13
11/19 anonim válasza:
Na ja, pl. én voltam ilyen, de valahogy a nők mindig eltűntek 1-2 után, aki pedig mégsem, az kéthavi 1 üzenetre szorítkozott, ami nekem volt rossz.
13/19 anonim válasza:
Egyetlen esetet leszámítva mindig a lányok tűntek el itt, én 1x tűntem el, de az nagyon extrém eset volt, nem hiszem, hogy bárki is überelni fogja. xD
14/19 anonim válasza:
Akkor is eltűnnek, ha nem tetszel fotó alapján vagy messze laksz tőlük. Ezért én eleve közlöm, hogy hol lakom, hogy nő létemre magas vagyok és fotót is küldök a beszélgetés elején. Az nem szerencsés, hogy napokig, hetekig jól elbeszelgettek, aztán egyből eltűnik, mert nem tetszel a képen. Persze cserébe én is szoktam kérni fotót.
15/19 anonim válasza:
Írhatsz, ha gondolod, de bárki más is. Szívesen levelezek bármilyen témáról. Mostanában elég sok a szabadidőm, így garantáltan nem szívódok fel.
16/19 anonim válasza:
Érdekes kb egyszerre lett kiírva ugyanez a kérdés lányok szóval.
17/19 anonim válasza:
Társkeresőn is így megy.Ha unalmas vagy,vagy esetleg csak a másik érdeklődik,vagy szimplán nincs közös téma,akkor eltűnnek az emberek.
Régebben volt itt pár lány akivel tartottam a kapcsolatot,ma meg már a közelebbi ismerőseimmel se nagyon foglalkozom.
De biztos találsz ilyen jelöltet.
28/F
19/19 anonim válasza:
Jézusom ennyit a kérdezőről.Ő tünt el pár levélváltás után.Kissé irónikus hogy itt rinyál miközben ugyanezt teszi.Ritka paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!