Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnnek el a férfiak pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a férfiak pár randi után?

Figyelt kérdés

Ismerkedem online és személyesen is, de nem jutok egyről a kettőre. Jól érezzük magunkat, programokat csinálunk és egyszer csak eltűnnek, mintha a föld nyelte volna el őket... én nem vagy az az első randin ágybamenő típus, de nem hiszem, hogy ez lenne a probléma.

Szerintetek?

27/N

2017. jún. 18. 00:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%

Ha jó "koszos kézből" is az ismeretség, nyugodtan írj rám. ;D

30/f

2017. jún. 18. 00:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban vannak.
2017. jún. 18. 00:39
 3/16 anonim ***** válasza:
16%

Mert biztos varázslósat játszotok. Megqrnak, aztán eltűnnek.

Franc se tudja, lehet, hogy van benned valami taszító, irritáló. A legapróbb dolgokra is gondolhatsz, mint hangszín, mozdulatok, öltözködési stílus, röhögés stb.

2017. jún. 18. 00:41
 4/16 A kérdező kommentje:

Most látom, hogy jól elírtam. Az én nem vagyok az elsőre ágybamenő típus akart lenni, de látom, így is értettétek.

2. - nincsenek kapcsolatban. :))

3. - igen, ez lehetséges, de ha valami taszít, akkor nem hiszem, hogy ez az x-edik randin jönne elő. Kicsit úgy érzem, mint rám unnának.

2017. jún. 18. 00:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

ennyiből nehéz rájönni lehet sok oka pl

nem úgy nézel ki mint a képen.

potyadugni ment,de látja,hogy macerás,másra meg nincs ideje.

2017. jún. 18. 00:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet, személy szerint én akkor tennék ilyet, ha a lány már az első randikon az együttélésről hadovál, ha kiderül hogy csak a pénzem kell neki, ha semmit nem ad bele a kapcsolatba de elvárás az van dögivel, vagy ha pl. hazudozik.
2017. jún. 18. 01:25
 7/16 anonim ***** válasza:
4%

Azért mert elegük van a folytonos játszogatásaitokból. Kéretitek magatokat, nyavajogtok stb. Ebből van elegünk. Mindig hülyének néztek minket.

21F

2017. jún. 18. 01:38
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

#7 Miből gondolod, hogy a kérdező is ilyen? Hülye...

Kérdező!

Csak pár tipp: Sokat fecsegsz az exekről, a volt kapcsolatokról? Esetleg túl távolságtartó vagy?

Oké, hogy nem vagy első randin lefekvős, de ha 2-3. randin sincs csók sem, én nem keresném a hölgyet többé, az is fix. Nem haverkodni akarnék, ha épp párt keresnék és ha nem látnám a vonzalmat, dobbantanék. Eddig volt, hogy kiidegeltek engem az állandó exekről való csacsogással, meg az ilyesmikkel. Nem általános hála az égnek persze. :) A jó randijaimon egymás megismerésére koncentráltunk, nem a másik múltjára. Az is lehet, hogy csak szexre kerestek akikkel dolgod volt és nem akartak túl sok erőfeszítést tenni. Nálam más volt, én komolyra keresem, bár az sokkal nehezebb ugye, de ezzel a ritkábbik állatfajt gyarapítottam. Ezeket csak így látatlanban tippelgettem, ha ráismersz valamire, akkor bingo. Ha nem, akkor passz.

26/F

2017. jún. 18. 06:27
 9/16 LazyJones ***** válasza:
Én sokkal inkább azt tapasztalom, hogy a nők még az első randiig sem mennek el, már egy kevésbé tökéletes fénykép is elég az eltűnéshez. Talán csaknilyen a világ, talán rossz pasasok között válogatsz, ki tudja. Én azoknak szoktam az első randi után inkább mást javasolni, akik olyan elvárásokkal jönnek, mint a csillagos ég.
2017. jún. 18. 07:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet: elviselhetetlen a személyiséged, megtudnak dolgokat a múltadból, nem adsz semmilyen pozitív visszajelzést, túl sokat játszmázol, stb.
2017. jún. 18. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!