Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnnek el a férfiak pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a férfiak pár randi után?

Figyelt kérdés

Ismerkedem online és személyesen is, de nem jutok egyről a kettőre. Jól érezzük magunkat, programokat csinálunk és egyszer csak eltűnnek, mintha a föld nyelte volna el őket... én nem vagy az az első randin ágybamenő típus, de nem hiszem, hogy ez lenne a probléma.

Szerintetek?

27/N

2017. jún. 18. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#8: Nalad a pont. Ha 2-3. randin nem csokol meg a lany, akkor dobom.
2017. jún. 18. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Így a 30-hoz közelítve a legtöbb férfi már nem szereti ha a csaj húzza az időt. Felnőtt emberek vagytok, legkésőbb 3 randi alatt pedig már el lehet dönteni, hogy összeilletek-e vagy sem.
2017. jún. 18. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Randizzunk és megmondom lol.

Amúgy én sosem csináltam ilyet, az egyetlen eset, amikor azt tudom elképzelni, hogy nem jelentkezem, az az, amikor a másik részéről akkora érdektelenséget tapasztalok, hogy hiábavalónak érzem. De ha ő keres reagálok, és előtte megpróbálom azért tisztázni a helyzetet, hogy most ki akar-e a mit vagy nem.

2017. jún. 18. 12:14
 14/16 A kérdező kommentje:

Azért, mert azt írtam, hogy nem megyek első randin ágyba, még nem jelenti azt, hogy mindentől teljesen elzárkózom, sőt, azt sem gondolom, hogy a sokadik randi után lehet csak szex. ;)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

2017. jún. 18. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg azért, mert mással is randiznak nyilvánvalóan, hasonlítgatnak a többivel: ne csak a külsőre gondolj, hanem pl.: milyen gördülékeny a beszélgetés, hozzáállásod bizonyos közéleti témákhoz, vélemény, kisugárzás. Ezek sokat ütnek a latban, ez az utóbbi az ún. kémia, ami sokak szerint nem létezik, pedig én férfiként mondom, hogy igenis van ilyen.

Még az is lehet, hogy passzoltok szinte minden fent említett dologban, egy véleményetek van, de valahogy az "aurája", kisugárzása nem jön be. A randi egyfajta barátkozás, ha úgy tetszik, megismered a másikat, de ha nem passzoltok, vagy valamiért úgy érzi, hogy nem szeretne közel kerülni hozzád, akkor annyiban is hagyja.

25F

2017. jún. 19. 13:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2017. jún. 19. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!