Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják nekem a férfiak (akik azért ismernek is:D) hogy menne a nyelvvizsga és le tudnám tenni a jogsit?
Mikor nem is kérdezem őket erről.
Bóknak szánják? Mert egyik sem olyan nagy dolog, hogy annak vegyem.
Vagy ezzel noszogatnak, hogy csináljam meg? Nem azért nem tervezem mostanában, mert szerintem nem menne, szóval ezzel sem érnek el célt.
Azt hiszik, hogy azért nem szerzem meg a nyelvvizsgát, teszem le, a jogsit, mert nem bízom magamban, hogy sikerülne?
l22
"Azt hiszik, hogy azért nem szerzem meg a nyelvvizsgát, teszem le, a jogsit, mert nem bízom magamban, hogy sikerülne?"
Igen, így van. Sokkal több van benned, mint amit gondolsz magadról. Eddig kiaknázatlan képességeid vannak, amik parlagon hevernek. Ez nem igazán bók, inkább bátorítás, annak a jelzése, hogy alábecsülöd magad. Örülj neki, hogy ilyen emberek vesznek körül - akik felemelni próbálnak, nem a sárba döngölni.
#1-es vagyok. Ezek nem olyan dolgok, amiktől egy nő zavarba jön vagy elpirul(ha bókot kapnak, gyakran ez történik velük), hanem inkább dilemmázni kezd, elmereng, kételyek ébrednek benne.
"Vajon tényleg képes lennék rá?"
"Vajon meg tudnám csinálni? Nem csak azért mondják, mert elfogultak velem szemben?"
De a sok kérdőjel mellett azért nyilván ez neked is jól esik. Mert intelligensnek, értékesnek, okosnak tartanak, tehát nagyra tartanak, mint embert. De végső soron neked kell tudni, hogy milyen szinten vagy az adott idegen nyelvből és hogy mernél-e majd jogosítványszerzés után pl. csúcsforgalomban vezetni.(Sok esetben inkább ez a baj, főleg a nőknél, hogy már van jogsi, de nem mernek a volán mögé ülni.)
Érdekes ez...ha nem kérdezed, honnan jut eszébe a férfiaknak (többnek is), pontosan ez a két dolog?
olyan esetleg a munkád,hogy ahhoz szükséges lenne?
Egyébként a véleményem az,hogy igazuk van: a jogsi és a nyelvtudás elengedhetetlen manapság, tehát az ötletük nem rossz!:)
"nyelvvizsga viszont teljesen felesleges, ha nem az állami szférában dolgozol"
LOLOLOLOLOLOLOL Ekkora failt régen olvastam ezen az oldalon. Végülis a havi közel 50 ezer forint amivel megdobja a fizetésed egy felsőfokú az teljesen elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!