Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek? Fél éve szakítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Fél éve szakítottunk, megbántam

Figyelt kérdés
Idén március végén szakítottam a párommal (22F vagyok). 2,5 éve voltunk már együtt. De ellaposodtunk. A szex sem működött, ő nem szerette. Én férfi létemre nagyon odaadó, gondoskodó voltam vele mindig, mások szerint is. Nem szeretek mai napig sem veszekedni, így mindig próbáltam kerülni a vitákat vele is, vagy ha volt is akkor azokat is. Nem szeretek heteket lovagolni egy problémán, vele ellentétben. Ő egyébként 23 éves. Én egyben karrierista és család centrikus is vagyok, de ő ezt nem annyira díjazta. Szerintem meg igenis fontos, hogy egy férfi biztos alapot nyújtson anyagilag is a családjának. A végén egyre többet vitáztunk. Nekem jött az államvizsgám, amin megbuktam, mert végigvitatkoztuk az előző napokat. Nem támogatott a továbbtanulásban sem, a jogosítványom megszerzésében sem, a nyelv tanulásomban és a vállalkozásom elindításában sem. A szakítás után elárulta, hogy ő irigy volt, hogy nekem így összejönnek a dolgok és vannak céljaim. Ezt nem igazán tudtam hova tenni. Próbált volna visszaszerezni a végén, de bevallom csúnyán viselkedtem és beszéltem vele. Nem tudtam már benne megbízni többé. Most 7 hónapra rá iszonyatosan hiányzik néha. Ha tehetném odaállnék elé és megmondanám hogy szeretem még mindig és hiányzik. De közben félek is, hogy megint ugyanaz lenne mint régen, hogy nem élhetem részben a saját életemet mellette, amit nem mellesleg érte tennék, hogy kettőnknek jobb legyen. Úgy vélem páros lábbal rúgna ki, illetve nem tudom hogy lettem beállítva a családjuk előtt. Mit tennétek a helyemben?

2015. okt. 6. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz lenne megint. Okkal lett vége. Olvasd ezt át újra, és fogd fel!
2015. okt. 6. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe se jusson a visszatérés, saját bevallása szerint is irigy volt rád. Ha szeretek valakit, azt maximálisan támogatom mindenben, tanulásban, előrejutásban.

Majd elmúlik a hiányérzet, találsz egy normális, törődő, hozzádillő lányt. Sok sikert :)

2015. okt. 6. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted, és vissza akarod kapni, akkor annyit megkockáztathatsz, hogy nem fog szívesen fogadni, és elhajt. Valamit valamiért. Ami azt a kérdést illeti, hogy vajon más lesz-e, ha újra összejöttök: ki tudja. Az ember nem tud gyökeresen megváltozni. Viszont az elmúlt időszak talán mindkettőtök számára tanulságos volt, így nem kizárt, hogy átértékelte magában ő is a dolgokat, és máshogy állna a kérdéshez. Viszont mivel te küldted el végül és te gorombáskodtál vele, neked kell az első lépést is megtenni felé. Azt még azért derítsd ki, ha tudod, nincs-e azóta más az életében!
2015. okt. 6. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem támogatott semmiben, irigykedett rád, miatta buktál meg életed egyik legfontosabb vizsgáján (remélem, azóta sikerült)... ezek után annak ellenére, hogy te küldted el (véleményem szerint teljesen jogosan), nem neked, hanem neki kellene bocsánatot kérnie...

Én nem gáncsoskodnék a párommal, akit szeretek, akkor se, ha nekem kevésbé jól megy a szekér.

Megbeszélheted vele a dolgokat, de ne alázkodj meg, ő cseszte el. Mondom ezt nőként.

2015. okt. 6. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Akit igazán szeretek, arra nem vagyok képes irigykedni, ez alap. Hátmég, ha a közös boldogságunk-boldogulásunk is a cél. Nem kezdeném újra a kapcsolatot, nincs értelme. Előbb-utóbb találsz egy olyan társat, aki együtt képes veled örülni a sikereidnek és megbecsüli a motiváltságodat.
2015. okt. 6. 13:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen az államvizsgám azóta sikerült, meglett a jogsi is és a vállalkozásom is megy. Nem tudom komolyan, hogy mi lenne ha... Minden sikerült amit elterveztem, de úgy érzem nincs kiért dolgoznom, nincs az a bizonyos valaki mellettem, akiért megéri nap mint nap felkelnem és menni menni és menni. Persze magamért is csinálom főként, mert imádom amit csinálok, de valahogy mégis üresnek érzem az egészet. Olyan céltalannak. Nem mesélhetem el neki este, hogy mi történt velem... nem hívhatom fel mikor épp sikeres üzlet született, nincs kihez hazamennem.
2015. okt. 6. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Viszont a volt barátnődet ezek nem nagyon érdekelhették, ha ennyire gátja volt a céljaidnak. Talán inkább mást kellene keresned, aki jobban megbecsül és te is szereted, nem egy olyan emberrel felmelegíteni a dolgokat, aki visszahúz. Még annyira fiatal vagy.

Egyébként gratulálok a sikereidhez, csak így tovább.

2015. okt. 7. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!