Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják nekem a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják nekem a férfiak (akik azért ismernek is:D) hogy menne a nyelvvizsga és le tudnám tenni a jogsit?

Figyelt kérdés

Mikor nem is kérdezem őket erről.

Bóknak szánják? Mert egyik sem olyan nagy dolog, hogy annak vegyem.

Vagy ezzel noszogatnak, hogy csináljam meg? Nem azért nem tervezem mostanában, mert szerintem nem menne, szóval ezzel sem érnek el célt.

Azt hiszik, hogy azért nem szerzem meg a nyelvvizsgát, teszem le, a jogsit, mert nem bízom magamban, hogy sikerülne?

l22

2017. máj. 19. 09:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk lehet, hogy egy Tesco-pénztárosnak számít, "LOLOLOL" meg "fail".
2017. máj. 19. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
#9: A nyelvvizsgapóték a közszférában nem több nettó 10 ezernél, de ne zavarjon...
2017. máj. 19. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Fel akarnak emelni, mert most ciki vagy és képzetlen nekik.

Gondolom diplomás srácok mondják ezt, nem a boltos józsi.

2017. máj. 19. 14:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Ki tudja?

Hogy hozzák föl beszélgetés közben?

2017. máj. 20. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!