Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kettő közül melyik ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kettő közül melyik ruha ideálisabb randira?

Figyelt kérdés

Nem első randi, 24 éves vagyok. Vékony alakom van viszonylag nagy mellekkel és hosszú fekete hajam, fehér bőröm.

1: [link]

2:

[link]

2018. aug. 24. 16:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
33%

Ezek egy ejszakai szorakozohelyre valok.

Etterembe kozonseges.

2018. aug. 24. 16:57
 22/29 anonim ***** válasza:
Igazából egyik sem, nekem túl ünnepélyes/hivatalos. Én pl. jobban szeretem, ha lazábban öltözik egy lány, pl kis top, farmer/leggings vagy rövidnadrág. Persze ez csak az én preferenciám, más srácoknak nem tudom mennyire szimpik az ilyen egyberuhák egy lányon.
2018. aug. 24. 17:19
 23/29 anonim ***** válasza:
74%
Mindkettő közönséges. Olyan szép laza nyári ruhákat lehet kapni, miért ilyen olcsó hatású k.vajelmezben kellene megjelenni? De ha téged választott, akkor nyilván tetszik neki az ízlésed is, szóval hajrá.
2018. aug. 24. 17:30
 24/29 anonim ***** válasza:
17%

A második. Bár picit többet többet takar, de sokkal többet sejtet. Utóbbi sokkal többet számít. 🙂

26f

2018. aug. 24. 17:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Aki nem ért egyet a kérdezővel, mind le van pontozva. De majd mindjárt ír, hogy ő nem pontozott le senkit. :)
2018. aug. 24. 18:26
 26/29 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem mindkét piros ruha ócska benyomást kelt.
2018. aug. 24. 19:32
 27/29 anonim válasza:
9%
Az első sokkal elegánsabb és nőiesebb. Itt elég sok a begyepesedett ember, nem adok adnék a véleményükre. Ez is mély dekoltázs, de aligha mondja rá normális ember, hogy közönséges, hogy ku..ás. Az sem mindegy ugye, hogy ki van benne. Vagyis az a lényeg. [link]
2018. aug. 24. 20:13
 28/29 anonim ***** válasza:

Na ezt kikérem magamnak, én szinte csak feketét hordok, de ettől még nem tartom unalmasnak a stílusom. Szinte az összes randimra feketében mentem. :) Nem véletlenül a fekete a legelegánsabb szín. :D

2018. aug. 24. 21:24
 29/29 anonim ***** válasza:
91%
#28. Blacknek jól áll a fekete, meg amúgy is, a kivétel erősíti a szabályt, nem tudtad. :)
2018. aug. 24. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!