Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kettő közül melyik ruha ideálisabb randira?
Figyelt kérdés
Nem első randi, 24 éves vagyok. Vékony alakom van viszonylag nagy mellekkel és hosszú fekete hajam, fehér bőröm.
1: [link]
2:
2018. aug. 24. 16:12
21/29 anonim válasza:
Ezek egy ejszakai szorakozohelyre valok.
Etterembe kozonseges.
22/29 anonim válasza:
Igazából egyik sem, nekem túl ünnepélyes/hivatalos. Én pl. jobban szeretem, ha lazábban öltözik egy lány, pl kis top, farmer/leggings vagy rövidnadrág. Persze ez csak az én preferenciám, más srácoknak nem tudom mennyire szimpik az ilyen egyberuhák egy lányon.
23/29 anonim válasza:
Mindkettő közönséges. Olyan szép laza nyári ruhákat lehet kapni, miért ilyen olcsó hatású k.vajelmezben kellene megjelenni? De ha téged választott, akkor nyilván tetszik neki az ízlésed is, szóval hajrá.
24/29 anonim válasza:
A második. Bár picit többet többet takar, de sokkal többet sejtet. Utóbbi sokkal többet számít. 🙂
26f
25/29 anonim válasza:
Aki nem ért egyet a kérdezővel, mind le van pontozva. De majd mindjárt ír, hogy ő nem pontozott le senkit. :)
26/29 anonim válasza:
Szerintem mindkét piros ruha ócska benyomást kelt.
27/29 anonim válasza:
Az első sokkal elegánsabb és nőiesebb. Itt elég sok a begyepesedett ember, nem adok adnék a véleményükre. Ez is mély dekoltázs, de aligha mondja rá normális ember, hogy közönséges, hogy ku..ás. Az sem mindegy ugye, hogy ki van benne. Vagyis az a lényeg. [link]
28/29 anonim válasza:
Na ezt kikérem magamnak, én szinte csak feketét hordok, de ettől még nem tartom unalmasnak a stílusom. Szinte az összes randimra feketében mentem. :) Nem véletlenül a fekete a legelegánsabb szín. :D
29/29 anonim válasza:
#28. Blacknek jól áll a fekete, meg amúgy is, a kivétel erősíti a szabályt, nem tudtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!