Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kettő közül melyik ruha ideálisabb randira?
Figyelt kérdés
Nem első randi, 24 éves vagyok. Vékony alakom van viszonylag nagy mellekkel és hosszú fekete hajam, fehér bőröm.
1: [link]
2:
2018. aug. 24. 16:12
11/29 anonim válasza:
#6-7. Feketét randira??! Utána beugrotok egy temetésre is? :) A fekete a legközönségesebb szín, semmi fantázia, semmi elegancia, az átlag réteg megoldása, mert az mindenhova jó. :)
12/29 A kérdező kommentje:
Ilyen visszafogottabb csipkés ruhák már voltak rajtam az előző randikon...
Egy fiatalos, de elegáns étterembe megyünk.
Nem pontosan ilyenek az én ruháim, de hasonlók és most így tudtam csak megmutatni, mert nem vagyok otthon, hogy lefotózzam őket :/
2018. aug. 24. 16:35
13/29 anonim válasza:
Érted már a különbséget?
Mi csinos, és mi nem való emberek közé főleg nem nappal, vagy kora délután.
Az általad kitett cuccok, egy II.osztályu bárba éjszaka "illik".
De máskor sehová.
14/29 anonim válasza:
Háááááát szerintem mindkettő túl kívágott. Egyiket sem venném fel. Biztos ki akarod tenni a kirakatba első randin? Ne ezzel fogd meg.
15/29 anonim válasza:
Ha nagy a melled, az első semmiképp sem. Közönségesnek hatna. Igazából második is. Szerintem visszafogottabb ruha kéne, ami kényelmes is, és nem olcsó hatású.
16/29 anonim válasza:
12 Én akkor ezt választanám, de csak akkor ha tuti magas és vékony nő vagy, és hosszú a hajad, és tuti fiatalos helyre mennétek, még ma, mert holnap már jön a hideg:D :
17/29 anonim válasza:
Mindkettő meglehetősen közönséges benyomást kelt :D, szóval mindegy.
18/29 anonim válasza:
Ez egy tipikus "aranyásó" csaj randi ruhája, mindkettő...
20/29 anonim válasza:
#16. ezekkel a fülbevalókkal.., mint egy fehér ruhás cigánylány. Ezt a szettet max. egy balatoni laza délutánra, de alkalomra sohasem venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!