Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy a távolság, nyáron még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a távolság, nyáron még le küzdhető, de utána mit csináljak?

Figyelt kérdés

18/L vagyok és el kellett utaznom egy 24 éves sráccal néhány dolgot elintézni, 6 napig voltunk...

A srácot előtte is ismertem, de csak úgy hogy köszönőviszonyban voltunk.

Mikor megérkeztünk a szállásra, megláttuk, hogy csak 1 franciaágy van...így együtt aludtunk, s mikor felkeltünk szó szerint egymásba voltunk gabalyodva. Onnantól kezdve már volt velem olyan idegen, hanem inkább mintha nyomulni kezdett volna.

Napközben intéztük dolgainkat, este pedig kimentünk a partra, olyan volt mint egy randi, s meg is csókolt. Egyre jobban tetszett a srác és tökre úgy viselkedett, mintha mi egy pár lennénk...

Aztán olyan fura volt néha, csak nézett, mosolygott és nem szólt egy szót sem, sóhajtott egy nagyon és azt mondta, hogy hiába csak pár nap volt, de ő belémszeretett....

Hát hirtelen nem is tudtam mit mondani rá és azért vannak kétségeim, hogy igaz-e... de ennek ellenére én nagyon megkedveltem és bennem is elindult valami.

Csak az a baj, hogy ő több száz kilométerre lakik tőlem. Azt mondta, hogy ő akarja folytatni, amit ott elkezdtünk, de nem tudom, hogy így érdemes-e...

Szerintetek mit csináljak? Mert ugye itt a nyár, biztos, hogy sok időt tudnék vele tölteni, de ha jön a suli nem lesz egymásra időnk...én is tanulok, ő is...

Mit csináljak?

2010. jún. 21. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:

2 éve voltam együtt a párommal, mikor távkapcsolatba kezdtünk. Már távkapcsolatban is lehúztunk majdnem egy évet. Még van kettő...ha szeretitek egymást és van bizalom, nincs hiszti akkor van értelme más esetben nincs...ha folyamatos féltékenykedés lesz akkor nincs értelme...

2-3 hetente találkozunk mi is, most nyáron többet mert egy városban lakunk. Nem mondom, hogy könnyű meló...de kilehet bírni...sok sok türelemmel...

2o-L

2010. jún. 21. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
véletlenül nem Nagy Anett vagy Nyíregyházáról? Mert velem kb pont így baszott ki egy csaj:)
2010. jún. 21. 13:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem Ő vagyok! :)
2010. jún. 21. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Jobb abbahagyni azelőtt, mielőtt jobban megszeretitek egymást. Hidd el, sokkal jobb így abbahagyni, mint évekkel később, mikor már tényleg baj lesz, hogy nagy a távolság, és már túlságosan szeretitek egymást. Főleg ha még nem tudsz otthonról elköltözni.
2010. jún. 21. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
hasonló helyzetben vagyok,mint te:)
2010. jún. 24. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!