Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! Ebben a fura szituban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Ebben a fura szituban hogy fizessünk?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a férfi hívott el, de én adtam az ötletet. A helyet csak autóval lehet megközelíteni, nekem nincs, az övével mennénk de egy órás az út oda. Nyilván nem akarom, hogy mident ő álljon, de ha a progi felét kifizetem még az is karcsú. Most rakjak hozzá pluszt és mondjam, hogy "nese benzinpénz"?! Vagy ez így gáz? Egy kajás van ott, de az kva drága, tehát arra azért nem hívnám meg. :/

Arrafele meg csak trafik van, hát az is elég gáz lenne, ha vennék onnan valamit.

2018. aug. 23. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Minek ajánlasz ilyen tré helyet, ahol nincs lényegében semmi, ami meg van, az elérhetetlenül drága? :D

Menjetek máshova pl.

2018. aug. 23. 11:28
 2/12 próbálokkedveslenni ***** válasza:
96%

Elárulod a közönségnek, hogy mi a fütyülő rézbagoly angyaláért szerveztetek oda randit, ha téged ezek a dolgok ennyire zavarnak?

Egy randit élvezni kell, nem pedig azon idegeskedni, hogy "jajj ki mit fizet".

Egy kicseszett sétálás is elég randira, nem kell rögtön elmenni timbuktuba megkóstolni a helyi kecske vizeletéből készült borpárlatot.

3/12 anonim ***** válasza:
88%

*Egy kajás van ott, de az kva drága, tehát arra azért nem hívnám meg. :/

Ha én ezt a mondatot egyetlen egyszer is kiejtettem volna valaha a számon is már elsűlyednék.Főleg a te helyzetedben.

4/12 A kérdező kommentje:
#2 Mert már megismerkedtünk baráti társaságban, és több hónapig chateltünk, szóval már barátibb a viszony.
2018. aug. 23. 11:35
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

....és? Mi is így jöttünk össze a párommal, mégse kellett ilyen lehetetlen helyre mennünk egyszer se :D

2018. aug. 23. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

Kíváncsi lennék a programra ezek után.

Ő állja a benzint, te vigyél kaját egy piknikhez, innivalót, (üdítőt, hisz vezet), és fizessétek felesben a programot.

Egyébként rákérdezhetsz, hogy beleadj-e a benzinbe, hogy fizessetek, nincs benne semmi ciki.

2018. aug. 23. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

" Egy kajás van ott, de az kva drága, tehát arra azért nem hívnám meg. :/"

Most úgy komolyan tudod mennyibe van egy autó fenntartása, szervizelése, felgumizása...stb? Nem, nem a 2órás oda vissza út alatt elfogyasztott üzemanyagra gondolok, mert az a legkisebb tétel mind közül.....

Egyébként én mint férfi nyilván állnék mindent, a kajádat is. Legközelebb te hívsz meg kijelentéssel, persze csak ha akarok még veled találkozni.

De egyébként ajánlott hogy próbálj te fizetni, már csak a látszat kedvéért is...

2018. aug. 23. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem teljesen korrekt, ha állod a felét. Elvégre ha neki akkora problémát jelentene, akkor keresett volna valami más programot inkább.
2018. aug. 23. 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

"tudod mennyibe van egy autó fenntartása, szervizelése, felgumizása...stb?"

Ennek mi köze a kérdéshez, meg egyáltalán a kérdezőhöz?

2018. aug. 23. 12:04
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem, miért kell ezen vergődni. Ajánld fel, hogy felezitek a benzint, ő valamit válaszol rá, te pedig ennek megfelelően cselekszel. Le van tudva.
2018. aug. 23. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!