Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1. randin mit engedtek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. randin mit engedtek meg a másiknak?

Figyelt kérdés
Úgy értem mit lehet? Puszi,csók vagy mit?
2018. aug. 22. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ.

Ha akkor találkozunk először akkor nekem a csók még sok. Még ha nagyon durván jól is kijövünk.

ha mondjuk már azért egy jó ideje ismerjük egymást csak addig még nem randiztunk akkor belefér. Itt már inkább a helyzet hozza.

2018. aug. 22. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:
18%
Mivel egy perccel találkozó után már vagyok olyan érzelmi állapotban.., akármit, ha arra megfelelő emberrel randizok.
2018. aug. 22. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Partnertől, ismertségtől és vonzalomtól, egymásra hangoltságtól függ.

Volt akinek semmit nem engedtem és második randi sem lett.

Mással petting és orális szex lett az est vége.

De nyilván máshogy kezelek egy netes társkeresőn lebeszélt első randit, mint olyan emberrel valót akivel már többször találkoztunk személyesen és volt egy kis flört.

2018. aug. 23. 02:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha már régóta ismerjük egymást, esetleg barátok vagyunk stb. és így merült fel köztünk a randi, akkor vele mondjuk puszit el tudok képzelni az első randin, mert vele már közvetlenebb kapcsolatban vagyunk és kötnek egymáshoz emlékek, érzelmek. Viszont a csókot itt is túl gyorsnak tartanám.

Egy olyan emberrel, akit még nem ismerek, max. egyszer találkoztunk vagy egy-két alkalommal beszélgettünk és még kvázi idegenek vagyunk egymásnak, semmit. Se puszi, se csók, se semmi. Maximum annyit engedek meg, hogy pl. megsimítsa a hátam/karom, de ennyi. Én először szeretem megismerni a másikat és igazából az a legszimpatikusabb, ha először egy ilyen "barátkozós, ismerkedős" hangulat alakul ki. Beszélgessünk, meséljünk a másiknak, érdeklődjünk a másik felől stb., aztán majd szépen lassan alakulnak a dolgok. Nekem fontos, hogy pl. mennyire tudunk ráhangolódni a másikra, közös érdeklődés, hasonló gondolkodásmód és értékrend, tervek stb., ez pedig a beszélgetés és az együtt töltött idő alatt azért valamennyire kiderül. Persze, nem lehet mindent kideríteni így sem, mert vannak dolgok, amikre csak hosszútávon derül fény és idő kell ahhoz, amíg ténylegesen megismerjük egymást. Ugyanakkor nekem ez így jobb, mert legalább adunk időt egymásnak és az érzelmeknek, bizalomnak stb. Tulajdonképpen én nem is értem, hogy miért lenne jó egy tök idegen embernek a szájába dugdosni a nyelvemet... Ha a másik bepróbálkozik pl. meg akar csókolni, akkor elutasítom, elhúzódom vagy valami ilyesmi. Ha pedig erőszakosabb és erősködik, fogdos, magához húz stb., akkor én is durvábban reagálok és az első adandó alkalommal otthagyom.

2018. aug. 25. 11:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Csak azért mert egyegyszer engem meg akart csókolni az 1.randin,nem engedtem és utána a fejemhez vagta
2018. aug. 25. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!