Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg, , hogy mondanatok meg a masiknak, hogy egy kicsit sok?
Talán ideje felismerni miről van szó. Még nem alkalmas kapcsolatra amíg nem jön rendbe magával.
Legyetek barátok egyenlőre, de neked a felelősséged az hogy mivel már most kiábrándultál vonzalmi szinten ne kábítsd. Ettől még lehet ebből később szerelem de egyenlőre kezeljétek helyén a dolgokat.
Mondd meg neki, hogy szimpatikus, csak ne rohanjon ennyire. Én is beleestem ebbe a hibába valakivel kapcsolatban, és én vagyok a nő. Mondtam neki, hogy állítson le, ha sok vagyok, mert előfordul, hogy nem veszem észre magam azonnal, nem tette meg, pedig nem bántam volna. Aztán egyszer begurult egy üzenetemre, akkor bocsánatot kértem tőle, erre azt írta, hogy nem haragszik, mert nincs miért. Fene igazodik ki rajta. :-)
De a lényeg, jobb, ha jelzed a másiknak, hogy húzza be a féket egy kicsit.
Igen, 3 nap valóban rövid idő, nálam ez kicsit több ismeretség után jött, de azért nem sokkal volt több. Egyszerűen olyan hatással volt rám az az ember, hogy ezt hozta ki belőlem. Aztán persze visszavettem, de a hatása nem csökkent. A vicc, hogy ezt úgy hozta ki belőlem, hogy én sem szeretem, ha valaki túl gyors tempót diktál, erre pont én követtem el ezt a hibát.
Szóval én nem írnám le a másikat azonnal, ha vissza tud venni valamennyire (nem garantálom, hogy egyből alapszintre áll, ha olyan hatással vagy rá, mint rám az az ember, akkor lassabban fog csillapodni, de fog), akkor lehet ez még jó. Ha nem vesz vissza, vagy megsértődik, az más kérdés, akkor én is azt mondom, hogy hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!