Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan engedtek el egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedtek el egy ilyen szerelmet?

Figyelt kérdés
Nem olyan szerelemről beszélek, amikor megpróbáltátok, de nem működött, és szakítottatok, hanem olyanról, amikor éppen csak belevágtatok, de egy nagyon nagy hülyeség miatt rögtön vége lett, pedig mindketten akartátok és működhetett volna. Ebben benne van az életre szóló szerelem lehetősége. Ha az ember megpróbálja és utána szakít, akkor lehet azzal nyugtatni magatokat, hogy azért megpróbáltuk. Nagyon hosszú idő után is vele álmodok néha, majdnem minden nap gondolok rá, és végig ott lesz a mi lett volna...
2018. júl. 8. 00:07
 1/8 A kérdező kommentje:
bocsi a kategóriáért
2018. júl. 8. 00:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy ami csak "mi lett volna ha" státuszt kapta az életemben, az nem véletlenül nem lett. Kár ezen rágódni, akkor kell átgondolni, amikor ott a lehetőség és döntést hozni úgy, hogy abban meg is nyugodjunk.

Ha látsz még esélyt arra, hogy a másik fél is így gondol felőled, akkor próbáld felvenni vele a kapcsolatot és meséld el neki mit érzel, ennyit tudsz tenni. Vagy tudatosan elengedni, teljesen lezárni magadban és továbblépni.

2018. júl. 8. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Olvasd el D. Tóth Kriszta könyvét, az is erről szól.
2018. júl. 8. 00:34
 4/8 anonim ***** válasza:
2018. júl. 8. 00:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha felmerül benned ez a kérdés, az azt jelenti, hogy még nem ismerted meg eléggé ahhoz, hogy dönts. Éppen ezért akard megtudni! Zavaró az a "mi lett volna ha"

Jártam már így, és egy négy éves kapcsolatom alakult belőle. :)

Mi volt a hülyeség oka? Sok hülyeséget csinál az ember, de még szerencse, hogy a hibákat ki lehet javítani.

2018. júl. 8. 00:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy egy emailbe egyik fél se hal bele.

Kiírod magadból, elküldöd. Nem látod, hogy olvasta, letiltott, és rajta áll, hogy egyáltalán reagál rá.

Adtál magatoknak egy lehetőséget.

2018. júl. 8. 08:11
 7/8 anonim ***** válasza:

És ha a másik makacsságból nem akar még egy esélyt adni, "Mert jobb neki egyedül"?

Bocsi az offért.

2018. júl. 11. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? :)
2018. júl. 12. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!