Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha így "közeledne" felétek egy férfi akkor tetszene?
Nekem nem tetszene, túl giccses, egy romantikus regényben vagy egy szappanoperában remek, de a valóságban élek. Tetszik a Disney mesékben a dalbetét, de a valóságban nevetséges lenne.
Nincs névtáblája, ahonnan lelesheted a nevét? Esetleg elhívhatnád valahova meginni egy kávét, teát munka után.
Szerintem még mindig jobb, ha szóban utasít el, mintha az ajándékot adja vissza.
Ha normálisan hívod el, akkor nem érződhet lerohanásnak.
Szerintem attól hogy elutasít még nem fogja visszaadni az ajándékot(a másodikat meg nem is erőltetem ha azt látom rajta hogy kopás van), hisz az csak egy apróság és akkor még nem randira hívtam, nem kértem érte cserébe semmit csak a nevét, ez még nem tilos akkor sem ha barátja van.
Persze ez csak az én véleményem és pasiaggyal gondolom ezt, de lehet hogy igazatok van és visszaadná a csokit is. Bár én azért is gondolom hogy nem így lenne a fentiken túl, mert minden nő szeret a figyelem középpontjába lenni, alapvetően minden nőnek tetszik ha kell(lene) valakinek és ha ki is mutatják(persze egy határt nem átlépve) szeretik ha gondolnak rájuk, és ez független attól hogy van e barátja6párja/férje stb vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!