Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól nézek ki, nagyobb eséllyel találok bombázót?
Figyelt kérdés
Ha magas vagyok(186cm), sportos vagyok, nagyon helyes arcom van, intelligens, kedves is vagyok akkor nagyobb eséllyel találok magamnak egy legalább 170cmes félvér, tejcsoki színű tökéletes alakú lányt? 19F2018. aug. 17. 18:43
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de ha van sok penzed mellette is, akkor tuti rad fognak maszni.
2/10 A kérdező kommentje:
saját keresetem nincs, tanulok ezért anyámék tartanak el. Zsebpénzem van viszont tehát eltudom vinni sok helyre.
2018. aug. 17. 18:45
3/10 anonim válasza:
Csak egy kíváncsi kérdés:
Ha találsz egy ilyen nőt, de üres a lelke, csak a pénz érdekli, hogy mit vásárolj neki,szájából ömlik a mocsok, és vulgarítás kifelé, és úgy viselkedik veled mint egy útolsó senkiházival, akkor is kéne?
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor egyértelműen nem kéne kapcsolatra, csak szexre.
2018. aug. 17. 18:46
5/10 anonim válasza:
Ezt neked kell kifogni, de nagyobb esellyel igen-t fogja mondani randi meghivaskor.
6/10 anonim válasza:
Milyen kár, hogy én telivér vagyok😀Nyilván ilyen paraméterekkel jó eséllyel indulsz.
7/10 anonim válasza:
*csak szexre.
Nincs több kérdésem. Megérdemled a sorsod.
8/10 A kérdező kommentje:
Mi lenne az a probléma hogy szexkapcsolatot létesíteném akkor? Nyílván mivel belsőleg nem szimpatikus nekem, kapcsolatba nem mennék vele, de kűlsőre nagyon vonzó.
2018. aug. 17. 18:58
9/10 A kérdező kommentje:
*Mi a probléma azzal hogy szexkapcsolatot szeretnék
2018. aug. 17. 18:59
10/10 anonim válasza:
Ha nem lennél intelligens és kedves, akkor biztosan, így azért ne vegyél mérget rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!