Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nálatok nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok nagyobb eséllyel indul egy olyan fiú, akinek hasonló cuccai vannak, mint nektek és hasonló az érdeklődési köre is, mint egy olyan fiú, aki totál más iránt érdeklődik?

Figyelt kérdés
Úgy értem ezt, hogy pl. van egy fiú, akinek tetszetek és ennek a fiúnak pl. ua olyan a telefonja, mint a tietek, ugyan olyan zenét, könyvet, filmeket szeret, mint ti.
2012. márc. 18. 04:13
 1/3 anonim válasza:
Nem minden esetre szeretem ha egy fiúnak ugyan olyan az érdeklődési köre legyen egy kicsit másabb mint én
2012. márc. 18. 08:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Magassarkút azért ne hordjál.
2012. márc. 18. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyilván előny, ha van átfedés, de nem kell azz, hogy pontosan ugyanolyan legyen, mint én. Szerintem egyrészt az baromi unalmas, másrészt magamból kiindulva, nekem kell az, hogy egy-két témában jártasnak tűnjek, márpedig, ha ő ugyanazokat szereti, mint én, akkor nem tudom egy-két okos infóval lenyűgözni, mert már ő is tudja azokat - bár ez nyilván fordítva is igaz.

Randiztam már olyan fiúval is, akivel pont ugyanazokat a zenéket szerettük, az is ugyanolyan jó volt, mint mikor olyannal randiztam, aki egyáltalán nem szerette az én zenéimet. Nem ezen áll vagy bukik egy kapcsolat, szerintem.

2012. márc. 18. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!