Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csaladi osszejovetel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaladi osszejovetel? Mit keresek en ott?

Figyelt kérdés
A lenyeg az, hogy ezzel a ferfival a kapcsolatom eleg furan indult. Az orszag 2 pontjaban lakunk, a neten tobbszor kommunikalunk- javareszt o ir, de semmi lenyeges. Fel eve lattam utoljara. Megbeszeltuk, hogy a heten talalkozunk. De kiderult, hogy nem jo neki, mert a mamajanak lesz a szuletesnapja es az egesz csalad ott lesz. Persze megertettem, mondtam, hogy majd legkozelebb bepotoljuk. Mire o megkerdezi hogy jovok e? Hat kopni nyelni nem tudtam- mert bar tudnam szeretni!! De a tavolsag eleg nagy akadaly.. en mar a neten keresztul is megkedveltem/ megszerettem. Szerintetek mi ez a meghivas? Mi ezzel a celja??
2018. aug. 15. 06:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolso, nem a szexualis eletemmel kapcsolatosan tettem fel a kerdest :) teljesen lenyegtelen.
2018. aug. 15. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit. Bohócot meg nem kell csinálni magatokból.
2018. aug. 15. 09:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyucinak akarna megmutatni, kicsit gáz
2018. aug. 15. 09:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha laza ember vagy, elmehetsz rá, mint egy programra, meg ha van a srác akkora fazon, hogy tudod, hogy jól szórakoznál egy napot vele, jó vele nevetni, ki tud kapcsolni téged, akár mint barát. Arra biztos figyelnék, hogy ne adhassa elő, hogy én vagyok a Hamupipőkéje, mert nem így van. Tehát én ha elmennék, max. mint haver mennék el, de én nagyon laza vagyok ilyen téren, elég sokféle társaságban jól tudom érezni magam, nem is úgy mennék oda, mint egy mami bemutasára, ahol meg kell felelni, hanem mintha kb egy volt osztálytársam hívna meg egy kerti partira.

Remélem érted, mire gondolok. Tehát, ha nincs jobb dolgod, és kikapcsolódnál, akkor miért ne, de semmiféle színjátékba, meg komolykodásba nem mennék bele.

2018. aug. 15. 10:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso :) !!!
2018. aug. 15. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!