Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook-családi állapot jelzés "nincs megjeleníthető kapcsolat" + pár titkolása?
Jaj tudom én hogy nem az Isten ments hogy társkeresőre regisztráljak az már nagy elkeseredés...
Nem erről van szó, hanem arról, hogy lehet én vagyok régimódi, de nem látom miért jó az, hogy előre azzal kezdjük az ismerkedést, hogy bocsi van-e párod... Vannak ám lányok, akik nem veszik, ha randira hívja őket az ember sajnos...
Én facebookon sem vagyok fenn. Akkor most nem is létezem?
Amúgy meg sokan pont leszarják hogy kirakosgassa a dolgait.
én azért nem rakom ki, mert nem tartozik senki másra, aki meg számomra fontos, az úgy is tudja, hogy van párom. nem titkolom, csak nem szeretem a magamutogatást, a végeláthatatlan szivecskés posztokat, bejelöléseket... ezt meghagyom a nálam exhibicionistábbaknak. randimeghívásra, flörtölésre viszont nem mondanék igent.
talán azért is csinálhatják még ezt azok a lányok, akik igent mondanak, mert nem túl jó a kapcsolatuk, és szeretnének kitekinteni a jelenlegi kapcsolatukból, vagy esetleg addig nem lépnek, amíg egy "jobb" nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!