Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőmmel 1 hónapos leszek. Nem tudom mennyi jelentősége van de még nem tettük ki fbra, h kapcsolatban vagyunk ami kicsit furcsa, mert igy olyan mintha nyílt kapcsolatban lennénk. Korábban már ki akartam rakni, de ő azt mondta várjunk vele. Mit tegyek?
Mert mi az a facebook hogy oda ki kell tenni mindent?
Az hogy kapcsolatban vagytok, és nem tudja a fel világ, még nem lesztek nyilt kapcsolatzban, sőt, inmkább diszkrétebb. A barátaitok ismerőseitek nem gond ha tudnak róla, inkább személyesen tudják, mint online. Meg miért lenne lekötései ha kint van avagy nincs kint? Nem jár kötelezettséggel. Szerintem felesleges kitenni. Semmi értelme. De ha azt akarjátok hogy legyenek jókivánság kérőitek, vele egyben olyanok akik arra mennének hogy nemá hogy bologok legyetek. Inkább legyen kint hogy szingli. Abból sosincs baj, és nem faggatóznak hogy miért mentetek szét stb.
Ez a kérdés most komoly??
Mégis mi az az fb? Talán házassági szerződés? Én pl soha semmit nem rakok/raktam ki a magánéletemről, szerintem az nem is tartozik másra. Akire mégis, az meg úgyis tudja...
Hát ő elég furcsa természet.. Elég makacs típus!
Szerintem az is közrejátszik, lehet furán hangzik, de szerintem, neki tetszik az ha ráirkálnak a fiúk.. és ha ki lesz rakva akkor már nem sűrűn fognak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!