Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki olyan, aki már több éve kapcsolatban van. És elköltözött otthonról pl. Pestre/máshová, mert továbbtanul ott dolgozik stb. A párod is ugyanebben a városban él (ugyanitt tanul, dolgozik stb). Egy lakásotok van? Ha igen, nem furcsa?
Arra gondolok, hogy ha az ember együtt lakik, sok minden kiderül... amit nem látsz, amíg még vidéken élsz és amíg nem laktok együtt.
Legalábbis nekem egy ismerősöm ezt mesélte. Tényleg így van? Nem nehéz egy lakásban lakni?
Mármint mosni, főzni rá (ha te épp lány vagy)
Vagy a fiúknak kérdés: nem nehéz elviselni ha a lány durcizik, vagy épp megjön neki, vagy nem neheztel a lány ha nagyon berúgsz otthon a haverjaiddal vagy folyton focit nézel stb és lusta disznónak nevez?
Mi akkor költöztünk össze a párommal, amikor összeházasodtunk. Előtte csak néha ott aludt nálunk. Alig vártuk, hogy végre külön legyünk a szülőktől. Nekem nem volt furcsa, mert előtte is mindenben segítettem édesanyámnak. Ha két ember ismeri és szereti egymást, könnyen alkalmazkodik. Tény, hogy együttéléssel ismerni meg jobban a másikat, de nálunk ez pozitív volt.
Az én páromra nem jellemző, hogy berúgna, sem otthon sem máshol, mivel csak mértékkel iszik. Nem is mentem volna hozzá egy kocsmatöltelékhez. :) Meccset szokott nézni, én meg addig olvasok, vagy van sok egyéb hobbim. Nem kell minden percet a másikkal tölteni, mert az nem egészséges.
Én így vagyok, és egyáltalán nem furcsa :D
Nagyon jó együtt lakni, így csak még biztosabbak lettünk benne, hogy összepasszolunk, szuper mellette ébredni :) Az ilyenből egyáltalán nem volt probléma, mint a menzesz (nem is értem, ha valaki ilyenkor durcis, előtte is az, szóval tapasztalhatja). Otthon nem szokott berúgni (máshol sem, egyszerűen nem tud annyit inni, hogy az hazavágja :D), és sosem hívnám lusta disznónak... A házimunkát felosztjuk, mindketten ugyanannyit csinálunk.
Ha valakiknél az együttélés problémát jelent, az inkább derüljön ki előbb, mint jó pár év kapcsolat után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!