Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vonzanak a "zűrös"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzanak a "zűrös" családi környezetben élő lányok?

Figyelt kérdés

Próbálom minél érthetőbben megfogalmazni. Ismerkedés során ha kiderül egy csajról, hogy a szülei agresszívak vele, testileg vagy lelkileg bántalmazzák, akkor úgy érzem, hogy segítenem kell rajta. Ez eddig szerintem egy viszonylag természetes védelmező ösztön. Viszont ha közelebb kerülök egy ilyen lányhoz olyannyira azt érzem, hogy törődnöm kell vele, hogy szívem szerint egésznap vele lennék és éreztetném vele, hogy mellettem biztonságban van. Több olyan alkalom is volt már, hogy olyan lány iránt éreztem vonzalmat az ilyen bántalmazós dolgok miatt, aki előtte nem is igazán tetszett.

Azt ugyanakkor nem tudnám megmondani, hogy a több együtt töltött vagy valóban a lány problémái okozzák ezt.

Mielőtt még megkapom, nem élek vissza az ilyen helyzetekkel és nem azért írtam ezt ki, hogy aztán a családjuk miatt depressziós lányokat szedjek fel.

Mással is előfordult már hasonló? Esetleg van olyan, aki a párja segítségével tudott kibékülni a szüleivel/normalizálódott a kapcsolatuk?

2018. máj. 8. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
36%
Sebezhetőek, kiszolgáltatottak, könnyű prédák. Még szerencse hogy nem az állami gondozott fiatalok között vadászol.
2018. máj. 8. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztos élvezettet tetszelegsz a megmentő szerepében. Sok férfi bukik a hős lovagot váró hercegnőre, akit ki kell menteni a sárkány kastélyából. Végül is erről szól a legtöbb mese is.
2018. máj. 8. 15:24
 3/3 Metionin ***** válasza:
100%
Én pont ilyen családból jöttem és mindig is kifejezetten irritált ha valaki sajnált és segíteni akart. Főleg ha az illetőnek amúgy normális családja volt és gőze sem volt arról hogy milyen ha naponta vernek. Velem is volt olyan, hogy valaki le se szart aztán megtudta hogy mi van otthon és hirtelen barátkozni akart.
2018. máj. 8. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!