Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szórakozik?
Pár hónapja megismertem egy fiút ott, ahol gyakornokként dolgozom. Picit idősebb nálam, ő teljes munkaidőben ott dolgozik, de nem ez a lényeg.
Eleinte sokat beszélgettünk, aztán elkezdett kerülni. De ha beszéltünk, még mindig vicces volt, meg olyan, mint azelőtt, csak jelentősen lecsökkent köztünk a kommunikáció.
Amit most fogok írni, az a világ leggyerekesebb butaságának fog tűnni és nem is hinném el, ha nem magam tapasztalnám:
Amikor fellépek fb-ra és ő online, utána mindig kijelentkezik.
Nem szórakozok; tudom, azt fogjatok mondani, hogy csak túl nagy figyelmet szentelek neki, de ez megy hónapok óta. És nem heti 1x, hanem minden nap legalább egyszer. Persze, lehet így is véletlen és én vagyok hülye, de ő maga mondta egyszer, hogy nem nagyon érdekli a fb (engem sem, az adatlapom üres, csak chat miatt meg a különböző csoportok miatt használom, konkrétan két emberrel tartom azon a kapcsolatot - a két legközelibb barátommal), ennek ellenére furcsa, hogy akármikor egy nap bejelentkezek, ő online van, aztán a következő percben á dieu és aznap nem is jön vissza már.
Egyébként nem szoktam neki írogatni, úgyhogy ki van zárva, hogy kerüljön.
Légyszí ne nevessetek ki xD
a megoldás a részletekben..
vmiért tartani szeretné a szavát előtted, hogy nem facefüggő..
ha viszont érdekli, hogy mit gondolsz róla, akkor érdekes vagy neki..
na most, ha szeretne akkor csakis olyasmi okok miatt lassíthatott, mint részedről tisztázatlan kapcsolati állapot, félénkség, témafogyás, számára rossz időzítés vagy túl jó partinak tart magához..
nem az a baj, hogy gyerekes vagy
még az sem, hogy ezt tudod magadról
a baj az, hogy ezek után nem a tini kapcsolatok rovatban boldogítod a népet, hanem felnőttnek érzed magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!