Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szótok ahhoz, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szótok ahhoz, hogy egy pasi kg alapján ismerkedik? Mi a véleményetek erről és a pasiról?

Figyelt kérdés
Tök jót beszélgettem valakivel, több képet is váltottunk, skypeon is láttuk egymást már többször is. Megbeszéltünk egy randit is. Erre randi előtt megkérdezte, hogy amúgy a 170 cm-hez hány kg vagyok, mondtam, hogy 69,5. Erre azt mondja, hogy ő nem foglalkozik 64 kg feletti nőkkel. Én még ilyet ezelőtt soha nem tapasztaltam.

2018. aug. 8. 19:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

18-as, lehet, hogy annak tartotta a csajszi, de legalább nála a pasi egyénisége volt a döntő, és nem az, hogy nyüzige aktakukac.

Bevallottan nem az álmai pasija külsőre, de mégis adott (volna) esélyt.

Kérdező, semmit nem veszítettél. Én 172 magas vagyok, és 67,5 kilósan már konkrétan gebe voltam, szóval szerintem Te csinos nő lehetsz. Keressél szerintem továbbra is a való életben a net helyett.

2018. aug. 9. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!