Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szótok ahhoz, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szótok ahhoz, hogy egy pasi kg alapján ismerkedik? Mi a véleményetek erről és a pasiról?

Figyelt kérdés
Tök jót beszélgettem valakivel, több képet is váltottunk, skypeon is láttuk egymást már többször is. Megbeszéltünk egy randit is. Erre randi előtt megkérdezte, hogy amúgy a 170 cm-hez hány kg vagyok, mondtam, hogy 69,5. Erre azt mondja, hogy ő nem foglalkozik 64 kg feletti nőkkel. Én még ilyet ezelőtt soha nem tapasztaltam.

2018. aug. 8. 19:54
1 2 3
 11/21 Carragher_x ***** válasza:
20%

"Igen, kis gebe aktakukac forma"

Ez a véleményed a randi fixálása előtt vagy után alakult ki? :D

2018. aug. 8. 20:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Már előtte is ez volt a véleményem, mivel ez lett volna életem első netes randija. :D Az arca kedves volt és szimpatikus, a testalkata olyan kis hátlegyen, DE kategória. De tényleg jófej volt és úgy gondoltam, hogy miért ne, pedig eléggé elütött az eddigi férfiaktól, akikkel voltam. Eddig a net nem jött be :D
2018. aug. 8. 20:51
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

Az a helyzet, hogy mindenki úgy ismerkedik ahogy akar. Bárki elvárhat bármit. Aztán hogy ennek következményeképp mennyire lesz sikeres, az már más kérdés. Az már az egyéni problémája, senkinek semmi köze hozzá.

Értem én, hogy belegázolt az önbecsülésedbe, de lépj túl rajta. Attól nem fogja meggondolni magát, hogy a neten szidod vadidegeneknek.

2018. aug. 8. 21:06
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is elég nonszensz, ha már külsőségekre hajtunk, akkor tegyük azt látvány, és ne számszerű paraméterek alapján. Persze, joga bárkinek van bármihez, neki ahhoz, hogy ilyen elvárásokat támasszon, nekem meg ahhoz, hogy hülyének nézzem érte.
2018. aug. 8. 22:13
 15/21 anonim ***** válasza:
18%

Gondolom, skypon nem ruha nélkül, és nem egész alakban látott, csak legjobb esetben is hasközépig. Ez azért még nem alap arra, hogy felmérhesse.

Miért természetes, hogy egy nőnek lehet elvárása, ami sokszor akár irreálisan összetett és kritikus, de egy férfinek nem lehet semmi? Még akár ennyi sem?

Amikor egy nő visszautasít egy teljesen normális, vállalható külsejű, pusztán csak nem "hűű" pasit, és azt a jelzőt kapja vissza, hogy felszínes ezért, akkor kikéri magának, miszerint nem az, de "akkor járj egy kövér, csúnya, rusnya nővel, mert különben felszínes vagy te is".

Nos: senki nem kéri egy hétköznapi lánytól, hogy járjon egy kopasz, kövér, alacsony pasival pusztán a lelke értékességéért, mert ha nem akkor felszínesnek számít. Nem erről van szó. Így nyilván én sem fogok ugyanilyen jellegű nővel járni, érthető elvárás. De egy teljesen sima, hétköznapi pasira egyik ilyen minősítés sem áll meg - visszafelé egy ilyen lányt a pasi nem utasít vissza. A nő megteszi a pasi felé. És ez az, ami viszont már felszínes.

Most le leszek pontozva, mert sok itt az önértékelési gondokkal küszködő felhasználó, de nézzünk csak meg pár kérdést, milyen összetett listáknak kell megfelelnie egy férfinek. De ha valaki csak egy kérdés alatt, ami a válaszolók által kedvelt női alkatra kérdez rá, MINDEN olyan választ nullára húz a pontozóbrigád - nyilván személyes sértettségből -, ami akár csak átlagos, normál testalkatot jelöl meg.

Hahó. Azért kezeljük már egyenlően a két nemet! Igenis elvárom, hogy ha én egészséges testalkatot nyújtok, hogy _legalább_ ezt szempontként megfogalmazhassam én is, bűntudatkeltés és stigma nélkül. Ez mitől olyan nagy elvárás?

2018. aug. 8. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:
96%

K**vára nem arról van szó, hogy kinek mi van a lábai között, nem értem, miért kell mindenbe belelátni a férfi-női szembenállást. Ugyanolyan baromság az is, amikor egy nő közli, hogy márpedig a férfi pont 183 centinél kezdődik (ismerek ilyet).

2018. aug. 8. 22:38
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát ez nagyon szánalmas,és örülj hogy nem kellett vele randiznod.
2018. aug. 8. 22:42
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Ő legalább megmondta az őszintét, te meg kis gebe aktakukacnak tartottad.
2018. aug. 8. 23:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
nem foglalkoznék vele. mondanám hogy akkor csá és kész.
2018. aug. 8. 23:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Saját magával szúr ki:D
2018. aug. 8. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!