Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy pasi tudatosan fiatalabb lányokkal ismerkedik?
Nem 18 alattiakra gondolok, csak nála kb. 7 évvel fiatalabbakra. Saját korosztályával nem kezdene elmondása szerint.
Olyan furcsa elképzelése is van, hogy a 30 év feletti nők már nem szoktak szexelni, maximum csak muszájból. Ennél részletesebb okokat nem tudtam kiszedni belőle, mert nem tudtam leplezni, hogy hatalmas baromságnak tartom.
Honnan jönnek ezek a baromságok neki? Más is gondolkozik hasonlóan erről?
Egyébként a párom és ez úgy 3 év után derült ki róla. Mikor összejöttünk és az exem a fejéhez vágta hogy biztos azért rám nyomult, mert túl gyökér, hogy a saját korosztályára hajtson, akkor kiakadt.
De most gyakorlatilag ugyanezt bevallotta vagy nem is tudom. Nem volt sose sikeres a nőknél valamiért, pedig nem rossz pasi, de ezt a dolgot nem tudom hova tenni.
Köszi utolsó, ebben már van némi logika. :D
Viszont a párom már gyereket akarna most rögtön, én meg pont hogy nem.
Már hogy lenne pedofil hajlam, amikor nem 18 alattiakról van szó?
Édesapámat sem mondanám pedofilnak, aki 29 évesen feleségül vette az akkor 22 éves anyukámat és pár évre rá jöttem én és még két tesó. Kb uszonöt év után is jól megvannak, köszönik szépen.
Én majd amikor 30-35 évesen megházasodnék, szintén 20-25 év körüli nőt fogok keresni erre a célra.
Amúgy meg pont hogy nem gyökérség idősebb férfiként fiatalabb nőkre nyomulni. Hiszen pont a fiatal nőket akarja mindenki, tartós kapcsolatra ők a legvonzóbbak a legtöbb férfi szemében és őket a legnehezebb megszerezni, mert pl egy 20 éves nőre ugyanúgy hajt a 22, 27, de a 32 éves csávó is.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!