Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy csak szexet akar, vagy komolyan érdeklem?
Ez mind duma és gyenge is, már vért izzad, hogy megdugjon, de még nem is valami kreatív...
Ha valóban komolyan gondolná, nem itt tartanátok ennyi idő alatt, hogy csak lakásra próbál hívni. Gondolom, azért húzza hónapok óta, mert van melletted több is, akik mennek, így meg beleférsz az idejébe.
Hány évesek vagytok?
Egyetértek a kettesel.
Ez bizony csak dugni akar.
Kb. a második találkozáson már szóbahozta. Ekkor letisztáztam vele, hogy nem ez a típus vagyok.
Alapból lassabban engedek közel magamhoz bárkit is, lehet, hogy gyerekes hozzáállás, de én sosem kalandot kerestem. Nem tudnék csak dugni érzelmek nélkül.
28-34 évesek vagyunk.
Hát, így méginkább ez a véleményem róla, amit fent írtam.
Nincs ezzel baj, hogy te ilyen vagy, teljesen normális.
Csak meg kell tanulni átlátni az ilyeneken és nem bedőlni neki. Változni nem fog, és mivel tudja, hogy te nem olyan vagy, már megpróbál megdumálni. Csak rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!