Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert szeret egy ferfi behódol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szeret egy ferfi behódolni a nöknek?

Figyelt kérdés

Miert elvezi azt hogy a nök szolgalataban allhat , fizethet nekik, kedveskedik, es minden keresuket teljesiti, baratilag

Szereti , ha megkérik dolgokra, es egyszerre 1-2 növel is csinalja ezt , szamlakat fizet nekik stb ?

Vajon sub hajlamú , mit él ki ezaltal ?

Mert nemileg nem hasznalja öket , mivel foglalt

2018. júl. 31. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem az van, hogy szeretik, csak felülkerekedik rajtuk a vágy, és nem az eszük szerint cselekednek.
2018. júl. 31. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nők miért szeretnek behodolni egy férfinak?

Főzni mosni takarítani rá mint anyuci vagy egy cseléd

Bólogatni helyeselni midnen szavára amit a férfi mond

Alarndelodni egy férfinak életév végéig ??

2018. júl. 31. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Várj, tippelek. A pasi 60-as, házas, te meg 41 vagy.

Mit nyertem?

2018. júl. 31. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Én furcsán vagyok bekábelezve: at láttam sok esetben, hogy a nők el vannak több helyen, a kapcsolatokban is nyomva. Én nem tudnám ezt megtenni velük, így totál alávetett vagyok velük szemben. Volt, hogyén húztam a rövidebbet, de azt néztem, hogy most valahol a nő kompenzálhat ezzel.

Részemről pénz dolog nincs vele együtt. Az alávetettségem abban is megmutatkozik, hogy kedvelem a női lábakat, egyben a domináns nőket.

2018. júl. 31. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ettől érzi magát férfinak.
2018. aug. 1. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!