Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt mondja nem szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja nem szeret, akkor az úgy is van?

Figyelt kérdés

Van egy 3 hónapos távkapcsolatom.

Ausztráliában él a fiú, mi szerelmesek lettünk egymásba netről néhány nap után. 0-24–be kb megy a videotelefonálás azóta is.

Mondtuk egymásnak sz elején, hogy szeretlek. Tényleg szeretem, de még sose láttam élőbe.

A lényeg az, hogy mutatott 1 hónap után képeket egy másik csajról, hogy ők szeretik egymást, lazán elküldte ezt nekem.

Én meg kérdem tőle, hogy miért mondtad akkor, hogy szeretsz engem? Ekkor voltunk amúgy egy hónaposak.

Azt válaszolta, hogy mert olyan boldog voltál, amikor mondtam neked, hogy szeretlek.

Na azóta nem mondja, hogy szeret, de semmi nem változott a szivecskéket is küldi.

Mondtam neki, ha akarsz szexelj a csajjal vagy másokkal, mit bánom én, de azért azt ne hazudd, hogy nem szeretsz.

Erre azt mondta most nem rég, hogy “csak az a lülönbség, hogy sajnos te messze vagy”.

Értem én, hogy néha áll neki és kell valakivel szexelnie. De velem beszél 0-24-be, a másik csajjal kb semmi ideje sincs beszélni.

Minden reggel már hív. Nem tudja, hogy míg akar, vagy jól esik neki valakivel azért kommunikálnia?

Pucéran is hív...

30N

2018. jún. 28. 11:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy idősek vagyunk kérdező de kérlek...kérlek, ne legyél ennyire naív! Ő Ausztráliában, te itt M.o-n. Mit vársz egy olyan pasitól akit egy világ választ el tőled? Hogy tényleg szeret? Ne már!

31/N

2018. jún. 28. 11:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Legalább őszinte. Ezt is értékelni kell. A helyedben én szép lassan leépíteném ezt a telefonálósdit. Sok jövője úgy sincs. Ha más nem, tartsd meg beszélgetőpartnernek, ha ennyire unatkozol, hogy 0-24-ben gépezel.
2018. jún. 28. 11:50
 3/14 A kérdező kommentje:

Nos kedves első,

A reakciói teljesen olyanok.

6 együttélős kapcsolatom volt, abból a legrövidebb 2.5 hónapig tartott.

Ilyen reakciókat “ennyire@ tőlük nem láttam.

Minden reggel “szèp jó reggelt”, nappal sokszor “mit csinálsz most és eddig”, ha direkt kinyomkodom méregből, és egyszer felveszem, nem ideges, mintha mise történt volna “szia mit csinálsz, hogy vagy”, de patakzik a szeméből a könny, hogy kinyomkodtam.

Készít fotókat nekem napi szinten 4-5-őt, meg hogy mit eszik arról mindig.

Beszélünk és bocs, de látom, hogy neki áll...

Arra gondoltam, hogy vagy belefér neki több minden mint nekem vagy jólesik az egójának hogy én azért vagyok neki.

Szoktam Ausztráliába menni, utoljára 4 és fél hónapja voltam. 2 hónap múlva kell ismét mennem.

Eleve más a mentalitásuk, kicsit olyan nekem, mintha az apja mondaná meg neki a frankót, és manipulálható.

2018. jún. 28. 11:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Még annyi jutott eszembe, hogy az anyagi dolgaival mindig keres, részletesen elszámol a kiadásairól, a bevételétől, tanácsot kér.
2018. jún. 28. 11:55
 5/14 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nem nekem szólt a 3-as írásod, de ha ennyire odavan, akkor miért mondja, hogy nem szeret? Ez nekem magas. Gondolom, tudja, hogy mész. Akkor meg pláne nem értem.
2018. jún. 28. 12:17
 6/14 A kérdező kommentje:

Vallásosak.

Van egy szentírás, amit követnek. Ezzel párhuzamosan vannak a szokásaik.

A szokásaik az, hogy a szülőket a végletekig tisztelniük kell. No, ő annyira tiszteli az édesapját, hogy az apjának vett fel 4 M forintnyi ottani pénzbe kölcsönt a saját nevén...

Ő inkább megszokásból csinálja a vallásos dolgaikat az jön át nekem.

Volt egy kijelentése, hogy én egy “illegális” része vagyok az életének, ha sz édesapja megtudná, hogy beszél velem, akkor haj jaj lenne neki.

Amúgy európai szemmel őrá azt mondanák, a lányok többsége, hogy gyönyönrű, modern férfi (barna bőr, barna szemek, az a szakáll ami egybe megy a felfele hosszabbodó hajjal, ami most nagy divat, kidolgozott test), nagyon kedves, de ott kb mindenki, akivel ott találkoztam. Olyan kedves emberek itt nincsenek, vagy itt máshogy fejezik ki magukat.

Szóval első blikkre azt gondolná az ember, hogy egy tudatos, partiba járós, autómániás mindig shoppingolós, közbe meg ha beszél vele az ember kidetül, hogy nagyon nem.

Kb mint itt a fiúk közt az úgymond “visszahúzódó informatikus kockák” belsőre.

Elmegy virágot venni a nevemre szólóan... látom napokig videochaten míg el nem hervad a háttérbe...

De ő azt mondja: nem szeret. De azért csókos fej meg szivecske szmájli és pucéran mászkerál néha.

Nem fejti ki ha kérdezem, témát terel.

Akinek meredek a +18 az ne olvassa tovább:

Pár napja volt neki orgazmusa és az én nevemet mondogatta meg magyarul szavakat párat amit tud...

Lehet személyesen más lesz a kommunikáció.

Amielőtt témát terel, lezárja annyival a kérdezősködésemet, hogy “no words”.

2018. jún. 28. 12:33
 7/14 anonim ***** válasza:

"Készít fotókat nekem napi szinten 4-5-őt, meg hogy mit eszik arról mindig.

Beszélünk és bocs, de látom, hogy neki áll..."

Arra nem gondoltál, hogy ennek a pasinak valami flúgja lehet? Írkál, de mégsem szeret, potyognak a könnyei, ha kinyomod a videót. Közben meg álló farokkal csetel veled. Hát nem tudom, de én biztos, hogy abbahagynám vele a cseverészést. Ki tudja, ki ez? 3 hónap nem nagy idő ám! Ez nem normális, amit veled csinál.

2018. jún. 28. 12:35
 8/14 A kérdező kommentje:
Volt férjem saját bevallása szerint fél évig nem hitte el, hogy szeretem, azért nem tudta, hogy most “szerethet”-e, vagy sem, mert a 30 év különbség miatt mindenre gyanakodott, csak arra nem, hogy tényleg szeretem.
2018. jún. 28. 12:35
 9/14 A kérdező kommentje:

7-és, nos igen, de kinek nincs a mai világba valami saját flúgja?!

Annyira van “kémia” mint másokkal nekem soha.

Azt hiszem a hagyományaik nagyon befojásolják őt...

Talán érez valamit mert lóg rajtam mint én is rajta, de az eszével meg addig eljut, hogy ez az egész családja ellenes, meg az egész eddigi élete ellenes.

A másik lány meg ott van közelebb, és ő beleillene a képve, az ottani családi “szerelem” fogalmuknak is eleget tesz azzal, hogy hetente kommunikálnak amikor is látják egymást a szüleik társaságában...

Ide még egy pszichológus is kevés lenne lehet...

2018. jún. 28. 12:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Edes Istenem!!! Azt hittem, 16 vagy, de 30! 2 nap alatt szerelmes vagy egy soha nem latott pasiba es viszont?

Mindketten betegek vagytok.

Ez szanalmas. Puceran is hiv. Na, ez annak a jele, hogy holnap megkeri a kezed.

Ja, nem, inkabb annak, hogy abszolut nem tisztel.

2018. jún. 28. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!