Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondja nem szeret. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja nem szeret. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nyáron volt egy barátnőm 4 hétig. Én Budapestre költöztem suli miatt, ő maradt Zalaegerszegen. Beleszerettem és nagyon hiányzik. Ő azt mondja, hogy akkor szeretett, de most már nem szeret. Kérdem én! Hogy ha valaki szeret valakit az hogyan múlik el egyik napról a másikra? Én úgy vélem, hogy ha szeretett, akkor még mindig szeret. Mit csináljak? Ma jött Budapestre egy tanfolyamra, ki is mentem elé. Megcsókoltam és ő vissza csókolt. Azt mondta, hogy nem tudja, lehet hogy újrakezdhetjük. Mit csináljak? Valójában akar valamit vagy nem? Ti mit mondanátok?
2014. szept. 27. 09:14
 1/5 PearlDiver ***** válasza:
Lehet hogy akar, csak gyenge az akaratereje. Hány évesek vagytok?
2014. szept. 27. 09:29
 2/5 A kérdező kommentje:
21 mind a ketten. Úgy gondolom ha teljesen közömbös lennék a számára, nem csókolt volna vissza.
2014. szept. 27. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szeret, csak nincs elég vér a pucájában, hogy ne csókoljon vissza, mert egy helyes és vonzó nő vagy, számára pláne, nem véletlenül járt veled.

Szakítani szar és nehéz. Csak magaddal és vele szúrsz ki, ha ezt még sokáig húzzátok.

2014. szept. 27. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak nem őszinte. Lehet soha nem akart tőled semmit.
2014. szept. 27. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Én vagyok a férfi akiről szó van ő a nő. De ez ott van az első sorban,hogy a volt barátnőmről van szó.
2014. szept. 27. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!