Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hónapja még egy másik csajt akart megfektetni most meg azt mondja engem szeret?
Ilyen pasival nem foglalkoznék a helyedben ...!
Egyértelmű, hogy milyen ember, meg mik a szándékai ... :/
Ha furának érzed, annak mindig megvan az oka, ez egy intő jel, hogy valami valóban nem stimmel. Ilyenkor én hallgatni szoktam inkább az eszemre, és hagyom a dolgot.
És itt most nem is az a lényeg, hogy 1,5 hónapja mással akart lefeküdni, az nem jelenti azt, hogy az a csaj iránt érzett valamit (sőt, valószínű nem érzett semmit), a srácoknak elég sok csaj van akivel lefeküdnének.
A gáz itt az, hogy megcsalt!!! HAHÓ!! Attól, hogy már egy éve volt, és talán elhalványult ennek az emléke benned, attól még ha ennyire se tisztelt téged, akkor mégis mit akarsz tőle?
Kapd elő az önbecsülésedet, és keress magadnak egy normális pasit, akitől legalább a tiszteletet megkapod.
Ölelget, bújik.. hmm, rendkívül megható, de ezeknek nem kell bedőlni.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!