Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutaznátok egy férfi után egészen egy másik országba?
Nem...
És te se tedd mert Törökországban már a török szabályok lennének érvényesek, és ha nem akarsz 7 ed magaddal rabszoglaként tengödni a kéjotthonában akkor nem mész ki...
csak tudjátok nagyon hiányzik, és ha még 15 percre is, de szeretném láttni.ott dolgozik és elégge elvan kötelezve a munkájával.
A szüleim nagyon nehéz esetek, múltkor azért akartak kitagadni, mert nem vettem fel a telefonom...
és én tényleg megpróbáltam elmondani, de rájottem hogy nem lehet. és még jobban elszommorodtam, mert tényleg szeretném.
Én nyáron Miskolcról akarok Zalaegerszegre utazni a Szerelmemhez. :)
Az eleve megvan 400 km, így külföldre is kimennék, ha ott lakna...de Törökországba nem. Sem Indonéziába, Afganisztánba...meg egyéb helyekre, ahol megalázzák a nőket.
Koszike mindenkinek a választ.
azóta már haza jottem , és iszonyatosan jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!