Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megijedtek attól ha kiderül hogy a srác arab származású?
Figyelt kérdés
23 éves arab fiú vagyok és érdekelne hogy mit gondolnak a lányok az arab száramzású fiúkról.Pl ha tinderen vagy valahol elkezdtek beszélni valakivel és később kiderül hogy arab, változna valami?:)2018. júl. 28. 13:21
11/20 anonim válasza:
Gondolom, arab alatt muszlimot értesz, hiszen az arab egy népcsoport, méghozzá etnikailag és kulturálisan is igen vegyes népcsoport. De ha szerinted rosszabb vagyok, mint az Iszlám Állam, akkor remélem, hogy lesz részed az ő kultúrájukban 👹
12/20 anonim válasza:
Jaj, ti mindig ilyenekben reménykedtek itt gyk-n. A himsoviniszta különítmény. Feminaciznak és minden mondatukbol süt a nők lenézése.
13/20 anonim válasza:
Én ugyan nem nézem le a nőket. Aki itt lenézi a másik nemet, az a feminista banda, és főleg a frusztrált, gyk-t látogató tagjai. De nyugi, majd biztos lesz egy néger, aki téged is hajlandó lesz ágyba (vagy a bokorba) vinni
14/20 anonim válasza:
Nem nézed le, de ilyeneket írsz. Vinne téged a bokorba :D
15/20 anonim válasza:
2-es vagyok
"szőrösek és kövérek"
Mert Európában ilyen aztán elő nem fordul, hogy egy pasi szőrös és kövér legyen :O rémesen ostoba vagy.
A legtöbb arab, akit ismerek, magas és izmos. Főleg az észak-afrikaiakra kifejezetten jellemző a szálkás testalkat. Szexik, ha tetszik, ha nem.
16/20 anonim válasza:
Nem a pasikra értette a szőrös és kövér jelzőt...
17/20 anonim válasza:
Ilyen szintű funkcionális analfabetizmus, de nyilván az én kultúrámmal van baj. 😂 Amúgy annyira gonosz intoleráns vagyok, hogy beszélek arabul 😘
18/20 anonim válasza:
A magyar lány nem mert elvből undorodik a magyar férfitől. Mindegy cdak külföldi legyen ha adott...
19/20 anonim válasza:
Ez előítéletesség, de én megijednék, nem is húznám jobbra. Kiküszöbölhető, ha pl Magyarországon nőtt fel és nem követi annyira az arab kultúrát, a családjától független.
26n
20/20 anonim válasza:
jóképűek. bár csak képen láttam eddig őket. hát ha mondjuk szaudi az illető és azt kérné hogy menjek vele akkor egyértelműen nem a válasz. mivel egy egyenlő jogokkal rendelkező nő képtelen lenne feladni a jogait és csadorban járni. ebbe csak beleszületni lehet. még az ilyen helyek mint Emirátusok. az okés. még az erkölcsös öltözködés. a vallás okés. csak azért az extrém esetek mint ami Szaudban van az nem kompatibilis. Amugy simán. Kb jobban tetszenek így képek alapján mint a magyarok-férfiasabbak a borostás arcukkal és a fekete hajukkal. és temperamentumos és tüzes típusok. magyaroknak meg már az is nehezére esik hogy kinyissa a száját beszédre, nemhogy udvaroljon. részemről tele a bakancs velük. angolt tanulok, hogy el tudjak menni Emirátusokba dolgozni. ÉS inkább pont arabokkal ismerkednék. Dehát ez egyenlőre gyerekcipőben jár még. Bőven van még mit tanulnom.31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!