Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srác az internetről. Vajon komolyan gondolja?
Úgy kb egy éve jelölt be a fiú (arab) én visszajelöltem - bár nem tudom miért - és rám írt. Beszélgetni kezdtünk, ismerkedni, semmi különös, aztán leesett nekem hogy többet érez - elvileg - mert folyamatosan akart rólam képet, hogy lásson meg minden - gondolom azértogy biztos tudja nem vagyok fake. Hát nem sokszor, de küldtem képet magamról - utálok képet csinálni, meg azért jobb vigyázni ugye... Ő tuti hogy igazi, csomó képe van, látszik hogy nem fake. De igazából tetszik a gyerek, csak nem bízok meg benne annyira, mert annyi mindent hall az ember, és én nem akarok a rosszul elsült történetek egyik példája lenni. Soha nem írtam neki hogy szeretem, pedig ő mindig írja - mert hogy is írnám mikor még életünkben nem találkoztunk - és folyamatosan szinte bunkó vagyok vele, mert van hogy vissza se írok neki - de mindezt csak azért hogy teszteljem - de ő mégis mindig ír nekem meg hogy szeret meghogy hiányzom meg ilyeneket mond. Aztán egyszer kicsit perverz hangulatomban voltam és a szexre terelődött a téma... és konkrétan netszexeltünk vagy hogy kell ezt mondani :D vonzódok hozzá, de ő arab, én meg magyar, nem is ismerem igazából, de ő mégis nem egyszer megkérdezte már, hogyha találkoznék egy fiúval az országomban és tetszenénk egymásnak, akkor "elhagynám-e" őt. Nem tudom mit higgyek róla. Lehetnek valósak az érzései? Teljesen normálisnak tűnik, főiskolára jár (képek is vannak)csak kicsit nagyon tapad. Vagy mondjuk csak a szerveimet akarja hogy aztán eladja? XD Még mielőtt valaki letámadna, én két lábbal állok a földön, ezért sem engedek neki... Tanács, esetleg valami észrevétel? Fogalmam sincs hogy mit gondoljak róla, hisz konkrétan én vagyok az aki elzárkózik előle, de ugye mint írtam, nem véletlen. Szerintetek van alapja?
Bocsánat hogy hosszú lett, de muszáj volt leírnom hogy lássátok a helyzetet, talán így is kimaradt jó pár dolog. Csak a normálisan megfogalmazott válaszokat várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!