Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert jár egy pasi nyakig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jár egy pasi nyakig felöltözve a melegben?

Figyelt kérdés
Kicsit teltebb , de szerintem nincs mas baja, de ezekben a melegekben mindig hosszúujjú ing, szövetnadrag , csukott cipö, strandra nem jar nagyon stb , allitólag van egy tetkója a karján de azt se akarta megmutatni

2018. júl. 27. 23:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyen férfiakat, "nem hordok sortot, szandált, mert egy férfinak az nem való, hogy mutogassa a lábát", talán ezzel a beidegződéssel nőtt fel ő is. Olyannal is találkoztam, aki büszke volt rá, hogy nyáron sincs melege farmerben-pulóverben, de az a szag...
2018. júl. 28. 08:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, munkahelyre mindig hosszú nadrág, zárt cipő, általában hosszú ujjú ing, nyáron is. A légkondis irodában, autóban egyáltalán nem gond, nem izzadok bele. Az ing ujját fel szoktam hajtani, ha nagyon meleg van, van pár rövid ujjú ingem, de ha meg kell jelenni (és általában meg kell), akkor csakis hosszú ujjút veszek fel.

Sortot, szandált csak nyaralás alatt hordok, vízparton. Engem is így neveltek, ez az oka.

Büdös nem szoktam lenni, mert minden nap fürdök, mindenből tisztát veszek fel, és használok dezodort.

Attól még, hogy a nők jobbára egy szál bugyira és melltartóra vetkőzve járnak nyáron, a férfiaknak nem kell követni ezt a példát.

2018. júl. 28. 09:24
 13/19 anonim ***** válasza:
A kérdésben szereplő pasi meg vlsz pont azért hord mindig hosszú ujjút, hogy takarja a tetkóját. Lehet, hogy nem olyan, amit szívesen mutogatna bárkinek.
2018. júl. 28. 09:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Mindig a munkahellyel jössztök , mondom hogy nem dolgozik jelenleg
2018. júl. 28. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor csak annyiról lehet szó, hogy eddig így öltözött, és nem cserélte le a ruhatárát.
2018. júl. 28. 09:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Nyakig én is felöltözök, félmeztelenül járkáljak vagy mi? :D
2018. júl. 28. 11:24
 17/19 mikeXxX ***** válasza:
Nap allergia !
2018. júl. 28. 13:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Legtöbb hasznavehetetlen válasz
2018. júl. 28. 13:15
 19/19 próbálokkedveslenni ***** válasza:

Írásképed alapján eléggé alul-edukált vagy, ami nem baj, csak meh. Továbbá a 'jösztök' csak szabolcs környékén elfogadott. Magyarul ezt úgy írjuk és mondjuk, hogy 'jöttök'.

Mivel a normális válaszokat is haszontalannak vélted, gondoltam írok már egy tényleg haszontalant is te kis p_csa :)

2018. júl. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!