Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jár egy pasi nyakig felöltözve a melegben?
Én is így vagyok, munkahelyre mindig hosszú nadrág, zárt cipő, általában hosszú ujjú ing, nyáron is. A légkondis irodában, autóban egyáltalán nem gond, nem izzadok bele. Az ing ujját fel szoktam hajtani, ha nagyon meleg van, van pár rövid ujjú ingem, de ha meg kell jelenni (és általában meg kell), akkor csakis hosszú ujjút veszek fel.
Sortot, szandált csak nyaralás alatt hordok, vízparton. Engem is így neveltek, ez az oka.
Büdös nem szoktam lenni, mert minden nap fürdök, mindenből tisztát veszek fel, és használok dezodort.
Attól még, hogy a nők jobbára egy szál bugyira és melltartóra vetkőzve járnak nyáron, a férfiaknak nem kell követni ezt a példát.
Írásképed alapján eléggé alul-edukált vagy, ami nem baj, csak meh. Továbbá a 'jösztök' csak szabolcs környékén elfogadott. Magyarul ezt úgy írjuk és mondjuk, hogy 'jöttök'.
Mivel a normális válaszokat is haszontalannak vélted, gondoltam írok már egy tényleg haszontalant is te kis p_csa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!