Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő csókolt meg engem randin, az nagyon jót jelent? Még sosem volt velem ilyen
Első randin szeretek én is, de persze általában kell hozzá 3-4 óra beszélgetés, egy-egy pohár bor és mert én vagyok a férfi, én csinálom a lépéseket, közeledést ami végén csók van. Sokszor persze így sem jön össze, nem lehet minden randi sikeres.
De most este egy kis séta után ugyanúgy meghívtam egy csendes beülős helyre és ott kb másfél óra után lekapott engem.
Nem. Engem is megcsókolt, aztán pár hét múlva mikor kérdeztem mikor jön a városba végre, lepattintott, mert volt másik.
Azt jelenti, hogy tetszel neki, de ha jön jobb parti (esetemben a másik pali felajánlotta neki hogy lakhat nála, ami nrkem eszembe se jutott amikor épp albérletet néztünk, és össz 1x találkoztunk..), akkor a nők általában azt választják.
Lányként mondom, hogy ez semmiben sem más, mintha rád várt volna.
A vonzalom kb ugyanolyan lehet egy olyan lánynál, aki lesmárol és egy olyannál is, aki azt várja, hogy te lépj. A különbség csak abban van, hogy nyilván nagyobb az önbizalma az ilyen lányoknak, illetve elhagyták ezeket a buta nemi sztereotípiákat.
A legtöbb lány, ha tetszel nekik, is arra gondol, hogy legszívesebben lesmárolna, csak nem teszik meg, mert a "férfinak kell kezdeményezni" sztereotípiában élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!