Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
ismeritek egymást régebbről, vagy összesen 2x láttátok egymást?
4/15 A kérdező kommentje:
Egy suliba jártunk, de ő csak az utóbbi 1 hónapban kezdett érdeklődni felém, tehát a suliban nem nagyon beszélgettünk, meg semmi. De most végzős a srác, szóval már ott sem látom...
2012. jún. 3. 11:25
5/15 anonim válasza:
szerintem még nem kell feladni...
6/15 anonim válasza:
vagy veszett ügy, vagy fosik a csóktól, és/vagy 13 éves vagy később szokott ilyet csinálni mert Ő ilyen úriember
f18
7/15 A kérdező kommentje:
Végre valami reménykeltő komment.:DD
2012. jún. 3. 11:27
8/15 anonim válasza:
Dehogy veszett ügy.
Nem mindenki gondolja úgy, hogy muszáj csókkal végződnie a randinak.
Lehet, hogy azon izgul, hogy ne gondold rámenősnek. :)
9/15 anonim válasza:
Miért lenne veszett ügy? Elképzelhető ám az is, hogy esetleg a pasi nem elsősorban letámadni akar, hanem meg szeretne ismerni. Mondjuk. Vagy félénk/tapasztalatlan, és még nem gyűjtött elég bátorságot.
Ha amúgy nőként kezel (tehát nem úgy bánik veled, mint egy haverjával), és a randi az tényleg randi, akkor nyilván meg fog csókolni előbb-utóbb, kár ezt sürgetni. Nekem volt pasim, aki a 3. randinkon csókolt csak meg, azért ettől nem omlottam össze.:)
10/15 anonim válasza:
Hát ha szeretne 3. randit is akkor nem feltétlen. Vagy csak nem akarja elsietni, vagy csak nem tudja mit akar vagy akar-e valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!