Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin sem csókolt meg, mire vár?
Figyelt kérdés
Felnőtt férfiról van szó, 25 éves, én 20 és még szűz, ezt ő is tudja. Második randin sem csókolt meg, de minél többször próbált megérinteni, és utalásokat is tett arra, hogy szeretné, ha a barátnője lennék, meg megölelt a randi végén. Valaki már az elsőn csókkal köszön, mondjuk nem akarok elsietni semmit, de ha a harmadikon sem lesz legalább szájrapuszi, akkor mégsem érdeklem igazán?2015. aug. 26. 19:50
2/11 anonim válasza:
Hát, ha ezen múlik nálad a dolog, lehet jobban jár nélküled.
3/11 anonim válasza:
Most volt életem első randija XD és másfél órás smárolással végződött az autóban :D
(egy parkban kezdeményeztem és ő invitált a folytatásra :D ) én 21 a csaj 18 :D
4/11 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem ezen múlik, de már nagyon szeretném, ha megcsókolna :D Még sosem csókolóztam senkivel, és nagyon kedvelem őt.
2015. aug. 26. 20:00
5/11 anonim válasza:
Ezért nem csókolózom sem első, sem második, sem 3. randin.
Egyszerű teszt! Csaj tud e, illetve hajlandó e várni rám. Avagy elhiszi e, amit mondok neki.
Ha ennyire türelmetlen, akkor mehet isten hírével.
ad2, 2 randi alatt nem lehet a másik felet kiismerni. akkor miért is smároljak egy ismeretlennel, akivel max csak szimpatizálok?
6/11 anonim válasza:
Azért az úgy elég erős, ha előtte még sosem taliztatok, és első talin csókkal köszöntene. Nem? :P Mondjuk lehet, hogy csak félénk, vagy pedig nem igazán vonzódik hozzád, csak vívódik magában, hogy mi legyen.
7/11 anonim válasza:
ha tudja h szűzvagy még szerintem óvatos nemakarja h nyomulósnak tünjön és nem akar elijeszteni. szerintem épp azért nem csókolt még meg mert fontos vagy neki. szerintem adj neki valami egyértelmű jelet hogy már szeretnéd 23F
8/11 anonim válasza:
Akkor adj neki egy szájrapuszit te! Utána tuti megcsókol. :D
9/11 anonim válasza:
Szüz vagyok, még soha nem csokoloztam........mire vár? (Kedves! 20 évig te mire vártál? Honnan tudja szerencsétlen, hogy te most nagyon bele akarsz huzni, behozni a lemaradásaidat.)
10/11 anonim válasza:
Miért kötöd egy pasi orrára az első randin, hogy szűz vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!