Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik! Alkatilag hasonlóan nézek ki. Megakadna a szemed rajtam?
2010. jún. 18. 21:47
11/26 anonim válasza:
huhh hát igen megakad, ez jó pasi és nem baj az ha egy pasi törődik magával:)
12/26 anonim válasza:
14/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ennyire izmos pasik. Hmm, ha tényleg ilyen a tested akkor csillagos 5-ös :-)))
15/26 anonim válasza:
meg hát, de nem azért mert tetszik. hanem inkább úgy, hogy "ez most komoly?".
16/26 anonim válasza:
nem igazán.. én inkább ennél kisebb izomzatot szeretem, az szexibb :)
17/26 anonim válasza:
Tutti megakadna rajtad a szemem.imádom az izmos pasikat,mivelhogy énsem vagyok vékony kis csaj.nem vagyok kövér,csak én is járok izomfejlesztésre.szerintem szép.én nemvagyok ugyan gusztustalanul izmos,de van izmom s nem lötyög a bőr erre arra.:))
Egyszó,mint szááz:álompasi.:)
18/26 anonim válasza:
lol... a kép.
valójában hogy nézne ki a mellizma és a bicepsze ha az előzőt nem nyomná össze az utóbbit meg nem feszítené be.
19/26 anonim válasza:
Megnézem persze... De nem kezdenék vele. Csak nézni jó az ilyen pasit, nem ölelgetni.
22 L
20/26 anonim válasza:
Mi van kiscsávó most csak az önbizalmadat szeretnéd legyezgetni?Mert a feltett kérdésed alapján nincs sok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!