Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy probaljam ezt helyre hozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy probaljam ezt helyre hozni?

Figyelt kérdés

Ket hete talalkoztam egy sraccal egy buliba. Harom napra ra felhivott es randit beszeltunk meg. Sajnos nem tettem ra tul jo benyomast nem keresett ujra. Kovetkezo alkalommal a buliban ismet ott volt es beszelgettunk de nem probalkozott be.

Van ertelme uj eselyt kerni?

Ma ismet buli es o is ott lesz.

2018. júl. 15. 06:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy ez a hajó elment. De amúgy sem érdemes olyan után futni, akit nem érdekelsz igazán.
2018. júl. 15. 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok, bar, ez attol fug, hogy mi volt a randin, ami miatt elvagtad magad.
2018. júl. 15. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs
2018. júl. 15. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tettél rá jó benyomást, akkor szerintem hagyjad. Egyszerűen nem vagy az esete. Nem hiába nem lett második randi.
2018. júl. 15. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!