Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit kene tennem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit kene tennem? Probaljam helyre hozni ezt az egeszet?

Figyelt kérdés

Van egy lany akibe nagyon szerelmes vagyok . Csak most egy picit nagyon osszevesztunk.. nos,egy ideje nagyon "rosszba" vagyunk egymassal... Nagyon bunko voltam vele es megbantottam. utana azzal jott,hogy ne legyunk baratok se semmi... Legyunk kozombosek (ezt igy facebookon irta meg ) ha valakit erdekel es szivesen segitene nekem ,annak elkuldom privat uzenetben... A VALASZOKAT ELORE IS KOSZONOM

16/F

2014. nov. 11. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudja hogy szerelmes vagy?
2014. nov. 11. 20:20
 2/8 szandi1993 válasza:
én segítek ha szeretnéd küldheted
2014. nov. 11. 20:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen! Tudja!

rendben ! Akkor kuldom !

2014. nov. 11. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
én is segítek :))
2014. nov. 11. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Akarod? Akkor harcolj érte! Azt írod te voltál bunkó és most csodálkozol, hogy nem akar veled járni? Oké, mindenki hibázhat, megbántad stb. De egy bunkóságot nem könnyű elfeledtetni, és ha a lány is szeret téged, akkor ezerszeresen üthette szíven a bunkóság. Bizonyítsd be, hogy tévedés volt. Szép apránként, egy kis körülajongás, egy szál virág ( igen...a mai világban is), egy üzenet, aztán az őszinte bocsánatkérés.
2014. nov. 11. 20:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Akarom! megprobálok érte harcolni!! aki nem mer az nem is nyer :)
2014. nov. 11. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok sikert! Drukkolok neked.
2014. nov. 11. 20:59
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm ^^
2014. nov. 11. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!