Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek is fordult már elő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is fordult már elő? Hogyan próbáljam meg eldobni ezt az egészet?

Figyelt kérdés

3 éve ismerem a szinte legjobb fiú barátomat. Nagyon szeretem, jó barát, belsőleg pedig tökéletesnek érzem. Szerintem tudjátok, hogy mi következik..."Az egyik mindig többet érez". Sajnos ebben a helyzetben én vagyok az, aki többet érez. Nem akarom, nem akarom, nem akarom, de úgy vélem, hogy ez a szeretet részemről szerelemmé alakult. Minden nap az eszemben van, szinte mindenről eszembe jut. Tudom, hogy az ő részéről a barátság nem fog többé alakulni. És ez a borzasztó érzés. Én nem akarom ezt így. De egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. El akarom felejteni ezt az érzést, és visszaállítani azt, amit eddig éreztem iránta, de egyre nehezebb. Hogyan könnyíthetnék magamon? :c

"Hatalmas szerencsémre", a külseje nem mellettem áll...

2014. júl. 22. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Őt kérdezted máR?

őszintén az érzéseidet bevallani ezt kell tenned..

csak úgy mint itt, se több se kevesebb..

2014. júl. 22. 21:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem, ugyanis ismerem eléggé már ahhoz, hogy tudjam, hogy mit válaszolna. Nem tekint rám úgy, ez így van. Az a legrosszabb, hogy a lány, aki tetszik neki, egy nagyon aranyos csajszi, akinél van is esélye, és persze velem beszéli meg, nekem kell támogatom. Amit szívesen is tennék, ha nem éreznék így.
2014. júl. 22. 21:37
 3/4 Igazmondó666 ***** válasza:
ne hagyd veszni, lehet ő is úgy érez csak fél hogy te nem érzel úgy iránta és ezért nem teszi meg a szükséges lépéseket feléd
2014. júl. 22. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

el kel szomorítsalak, de ez nagyon úgy néz ki, hogy vége, és a barátságnak is.. :((

Gondolom ha összejön a csajjal Te már ahhoz nem akarsz asszisztálni?

el kell engedned őt, az érzéseknek parancsolni nem lehet, ha ő nem fogja viszonozni amit Te érzel engedd el...

2014. júl. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!