Próbáljam még tovább felvilágosítani, vagy hadjam az egészet?
Az egyik bnőm totál lüke.
Már vagy egy hete mosolyogva mondta el h.az ő párja nem várja el tőle h. védekezzen,majd kihúzza mikor kikell...
bnőm elmondása szerint mindig ráélvez a srác a nunijára....és utánna meg spermás újjal megújazza....
Szóval a lényeg h.a bnőm azt hiszi h.ettől nem eshet teherbe,mert h.nem benne sül el a pasi.
Akármit mondok neki nem hiszi el.
Szerintetek mit tegyek?? hadjam h.ebben a tudatban éljen,majd ugy is rájön h.igazam volt??
Hát tényleg TOTÁL lüke!
De aki hülye....hát arra nincs mit mondanom!Mennyi idős,hogy ennyire nem felvilágosult?
17 a lány, a pasi 20!!
Engem már idegesít h.nem hiszi el h.ettől is lehet baba...
Annyiszor beszéltem már vele de hiába...folytatja ugyanúgy.
És félelem nélkül,azt hiszi ez naon jo védekezés....ahhh nemtom mit csináljak vele...
Aki hülye, azzal nem tudsz mit csinálni. Ő fogja viselni egy abortusz következményét vagy ő kel fel éjjel az üvöltő gyerekhez, nem te. Nem tudsz mindenkit megváltani.
Mondd el amit tudsz, javasold hogy beszéljen nőgyógyásszal erről ha neked nem hisz, de ezen kívül más már nem a te dolgod.
Igazad van. Én próbáltam beszélni vele nem 1x.
Remélem észhez tér mielőtt baj lenne belőle...
Köszönöm a segítséget
Egy ismerős csaj és a barátja hasonlóan "védekeztek", 3 hónapja voltak együtt a sráccal, amikor kiderült hogy már 6 hetes terhes. Természetesen abortuszra mentek. A csaj több mint egy évig nem tudott talpra állni utána, depressziós lett, teljesen összeomlott. A pasi csak azért nem lépett le mert felelősnek érezte magát (ő mondta hogy neki kényelmetlen az óvszer).
Talán hozd össze a barátnőd egy hasonlóan járt lánnyal, hogy beszélgessenek... vagy mutass neki egy filmet az abortuszról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!