Mikor próbáljam a tesztet időügyileg? Kimaradásnál negat. Teszt lehet a késői p. é-től ugye?
Figyelt kérdés
31 napos szokott lenni a ciklusom,5 napja késik, ilyen soha nem fordult még elő velem. Takkra megjön 31. napra. A p. érésem 12 napja lehetett, magyarul elég későn volt, a ciklusom 22. napján. Megjönni nem hiszem, hogy fog, érzem, hogy nem készül, ellenben több okból is azt gondolom, h. babás vagyok. A teszt tegnap előtt még negatív volt, de ez lehet a késői p. é-től ugye?Köszi!2010. jún. 3. 18:15
1/3 anonim válasza:
Igen, lehet, de 2-3 nap múlva szerintem már ki kell mutatnia, ha tényleg baba. Drukkolok.
2/3 A kérdező kommentje:
Tesztet már nem nagyon csináltam, dokinál voltam ma, és mondta, hogy ez nagyon babának tűnik a méhnyálkahártya alapján. De azt is mondta, hogy két hét múlva menjek vissza, hogy a petezsákot megnézze, de ne ilyen telt hólyaggal, mert így nem látja... :-))) hi-hi, ahol ugye két órát kell várni míg bejut az ember, hogy ne telt hólyaggal?
2010. jún. 11. 18:20
3/3 A kérdező kommentje:
Teszt is pozitiv!!!
2010. jún. 12. 03:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!