Hogyan ne akarjam, ha annyira akarom már hogy összejöjjön egy babó? Tavaly nyár óta próbálkozunk, és egyre görcsösebb vagyok. Mindenki azt mondja, próbáljam elengedni kicsit, és akkor összejön, de hogyan?
Talán tűzz valami másik célt magad elé (pl. utazás, lakásfelújítás, akármi), próbálj meg arra koncentrálni, azzal foglalkozni.
Ha jól számolom 6-7 hónapja próbálkoztok, az egyáltalán nem sok. Általában 1 év sikertelen próbálkozás után "vesznek komolyan" az orvosok, Ti ennek alig a felénél vagytok!
Minél előbbi babázást!
Az a baj, hogy az előző két terhességem 2. hónapra összejött. Sajnos a második babámat elvesztettük szülés után 7 héttel. Ez egy éve volt.
Annyira szeretnék már újra babázni! Mivel foglaljam el magam? Amikor a lányommal vagyok, minden tök jó, de ő napközben bölcsiben én meg dolgozok, és ilyenkor mindig előjön:-(
Nagyon szomorú, ami veletek történt :( Nekem az első terhességem a terhesség 5. hónapjában ért véget sajnos. Nem tudtam én sem másra gondolni utána, majd egy évig. aztán egyszer mondom, besokalltam, saját magamból elegem lett, és nem bírtam elviselni, hogy mindig szomorkodom, és elég rossz társaság is voltam. Hátha sikerül találnod valamit, ami leköt, próbálj meg nyitni a világra. bár tudom, hogy ez baromi nehéz!
2. válaszoló
Köszönöm a válaszokat! EZ a baj velem is, hogy "le kéne szoknom" , én is állandóan olvasgatok a neten, keresem a jeleket... A hét végére nem várom.
Nehéz!
Tudom, hogy ennyi idő még nem sok, de olyan rossz, hogy kétszer olyan gyorsan összejött, kicsit frusztrál, hogy most meg nem:-(
Mindenkinek gyermekáldásban gazdag új évet kívánok - már aki erre vár:-)
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!