Már lassan 1 éve próbálkozunk a babával! Mit csináljak, hogy összejöjjön?
Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 07:50
1/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Először a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nő vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás).
Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertőzést látott a petevezetőmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1,5 hónap múlva terhes lettem!
Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.
2/5 anonim válasza:
meg tudnád adni ennek a természetgyógyásznak az elérhetőségét?
3/5 anonim válasza:
Ne stresszelj azon hogy összejöjjön. Szerintem az első hozzászólónál is azért jött össze mert megnyugodott, hogy nincs semmi baj. Nekem az első baba 1 év után jött össze, akkor mikor már nem is próbálkoztunk hanem spontán voltunk együtt (akkor voltam a legnyugodtabb).
4/5 anonim válasza:
A term.gyógyász Kerekegyházán rendel, Gerhát János 30/556-6957, kedd és csüt. 6.30 - 10 óráig
5/5 anonim válasza:
Szia! Mi 10 hónapig próbálkoztunk eredménytelenül. Nagyon el voltam keseredve, már nődikonál is voltam, aki azt mondta, hog várjuk meg az 1 évet, mert a teljesen egészséges párok nagy részénél is kb 1 év kell, mire összejön.Közben anyósom ajánlott egy természetgyógyászt. Már azon voltam, hogy felhívom és kérek időpontot, mikor is +-at teszteltem:)Most 26 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!