Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Jelenleg mennyi udvarlótok, hódolótok van?
Ki az, akit ide soroltok?
Azt sorolom ide, aki rendszeresen nyilvánvaló utalásokat tesz arra, hogy szeretne tőlem akár kapcsolatot, akár csak szexet (tehát az építkezésen fütyülő alkesz munkásokat és a cigányokat, akik utánam kiabálnak, hogy "dugnálak" NEM).
Vagy mitől számít valaki udvarlónak?
Attól, hogy keresi a társaságom, rendszeres kapcsolatban vagyok vele és érezteti, hogy a barátságnál többet szeretne tőlem, függetlenül attól, hogy nekem szimpatikus-e az illető.
Én többre számítottam, hogy a nők tele vannak hódolókkal.
Nem vagyunk egyformák, van, akit körbeugrálnak a férfiak, bármerre megy és van, akire rá sem néznek (mondjuk attól még nem lesz udvarló valaki, hogy megnéz).
Csak a férjem.
Két kolléganőm is szingli. Az egyik kb fél éve, az alatt 2 udvarlója volt, az egyik barátzónás, a második okés. A másik kb 2 éve van egyedül, őt csak az exei találják be, akiknek barátnőik vannak - ezeket persze mind lepattintja.
Egyről tudok biztosan (ő már vagy 7 éve ostromol), meg egyet sejtek. De nem is értem őket, 9 éve vagyok foglalt, 5 éve házas, van egy 3 éves lányom, és terhes vagyok a második gyerekkel. Fogalmam sincs, ezek hogy gondolhatják egyáltalán :D
Egyikkel se kezdenék nyilván semmit, mondjuk akkor se, ha szingli és gyerektelen lennék, nem az én stílusom egyikük sem.
30N
3.
1-el alakulunk. 1 egy haverom akivel tartom a távolságot és többször tisztáztam vele, hogy nem lesz semmi. Plusz van még egy akit nem tudok hova rakni de közeledik néha.
1, a párom.
Nekem udvarlónak az számít, aki konkrétan kifejezi, hogy akar tőlem valamit, és állandó. Nem számolom ide azokat a csöveseket meg nagypapikat meg koszos cigányokat, akik úgy random szólnak nekem az út széléről. Azok meg egy kósza szex reményében mindenkinél bepróbálkoznak, aki mozog és lyuk van a lába között.
Vannak ezen kívül emberek, akik kedvesek velem, de ők ált. kollégák, és alap udvariasságból teszik. Ha nem, akkor nem tudhatom, mert alapvető kedvességen túl sosem ment a részükről a dolog. Ugyanúgy én is kedves vagyok velük, mert a jó munkavégzéshez és együttműködéshez szükséges a jó viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!