Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Jelenleg mennyi udvarlótok, hódolótok van?
Figyelt kérdés
Azok közül melyik milyen? Hány százaléka kb. akivel kezdenétek valamit?2018. júl. 8. 12:45
1/20 A kérdező kommentje:
Az asszonyokat kihagytam a felsorolásból :D
2018. júl. 8. 12:46
3/20 anonim válasza:
Jelenleg 4 férfi írogat folyamatosan :D
Ebből egynek barátnője egynek meg felesége van.
6/20 A kérdező kommentje:
Ki az, akit ide soroltok? Vagy mitől számít valaki udvarlónak? Én többre számítottam, hogy a nők tele vannak hódolókkal.
2018. júl. 8. 13:06
7/20 anonim válasza:
0 és 0 és 0.
kínomban röhögök :D
Jelenleg egy sincs. Mostanság még az az egy is eltűnt, akivel azt gondoltam lehet valami köztünk.
8/20 anonim válasza:
hát nem mindegy milyen nőkre gondoltál kedves kérező... :D
9/20 anonim válasza:
Akik írtatok, azokat is beleszámoltátok, akik "fuuhh mekkora lúzer mit akar egy ilyen?" kategóriába esnek?
10/20 anonim válasza:
Ketto, de ebbol az egyik az exem akivel nem akarok semmit mar, a masik meg akivel epp komolyabban ismerkedem...
Igaz, en duci lany vagyok. A modellszepsegu baratnom nem tud kb sehol megfordulni ugy, h ne akarja felszedni vki, sokszor a bankkartyajarol nezik le a nevet meg vasarlasnal is, es jelolik be fbon.
Meg mondjuk egyik nyaron, mikor fogytam 10 kilot engem is tobben megneztek es hivogattak randira. De azert ahhoz h koruldongjak az embert eleg jol kell kinezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!