Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak fiúk válaszoljanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak fiúk válaszoljanak légyszi! (bőv. Lent)?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést inkább a 20 fölötti pasikhoz intézném, de végülis nem baj ha mások is válaszolnak.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mit tennétek ebben a helyzetben: Nyomulsz egy csinos lányra aki lassan 18, komolynak tűnik a dolog, de kiderül, hogy a lánynak még soha nem volt barátja. sőt még nem is csókolózott...

Ti mit reagálnátok erre?

2010. jún. 17. 20:29
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Nem is fűzte! De ha azt tette volna, ahhoz se lenne semmi közöd. Olvasni kellene tudni azért.
2010. jún. 17. 21:46
 32/45 A kérdező kommentje:
Jól van!! Nyugi!!! :)
2010. jún. 17. 21:47
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Oké, igazatok van, nem olvastam vissza, csak az életkorát láttam, bocsánat. Én csak figyelmeztettem őt, h vigyázzon, mert elég sok perverz ember van fent a neten. A másik meg, h hiába adna neki tanácsot 30 évesen, ő teljesen máshogy tekint már a nőkre, mint egy huszonéves fiú. Na de fejezzük be, inkább a lány meséljen még magáról, mert már eléggé eltértünk a témától :D
2010. jún. 17. 21:55
 34/45 anonim ***** válasza:

A te "nevelésed lenne"

hajrá

2010. jún. 17. 22:11
 35/45 anonim ***** válasza:

21:55ös vagyok

Egyébként arra nem gondoltál, h egy veled hasonló, szintén tapasztalatlan fiúval ismerkedj meg? Ők biztosan nem lennének szemtelenek, sőt rájuk ez sztem csak nyugtatóan hatna és lenne valami közös is bennetek.

2010. jún. 17. 22:52
 36/45 anonim ***** válasza:

Mindenképpen örülnék és sokkal figyelmesebb lennék, mint normális esetben. Szerintem az egyik legjobb érzés, egy Nönek minden téren elsönek lenni az életében.

21/F

2010. jún. 17. 23:20
 37/45 anonim ***** válasza:

Osztom "Én, aki 30:)" álláspontját :)

Megtiszteltetésnek venném hogy én vagyok az első. Ettől csak nőne a szememben, manapság már nem igazán ez jellemző a 17-18 évesekre.

Én, aki 33 :D

2010. jún. 17. 23:51
 38/45 anonim ***** válasza:
örülnék neki, mer nemazér mer hülye vagyok, de még nem volt barátnőm... így alakult, és lassan 21 évesen, azér még örülnék ha valakinek első lehetnék aki nekem első...
2010. jún. 18. 01:08
 39/45 anonim ***** válasza:
Eloszor is nem gondolnak arra hogy nem volt meg baratja .... en is jartam igy es nem zavart en beavattam mindenbe ... es boldogok voltunk ameg a kivancsisag erosebb nem lett benne ..es meg nem csalt .. utana mar kulon valtunk .. 19/F
2010. jún. 20. 09:59
 40/45 anonim ***** válasza:
Én pattintanám, nem kell egy éretlen, tapazstalatlak kolonc a nyakamba. plusz ha még el is veszed a szüzességét, utána levakarhatatlan matrica lesz. Ha komoly kapcsolatokban utazol, akkor felejtsd el :)
2010. jún. 20. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!