Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak fiúk válaszoljanak légyszi! (bőv. Lent)?
Ezt a kérdést inkább a 20 fölötti pasikhoz intézném, de végülis nem baj ha mások is válaszolnak.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mit tennétek ebben a helyzetben: Nyomulsz egy csinos lányra aki lassan 18, komolynak tűnik a dolog, de kiderül, hogy a lánynak még soha nem volt barátja. sőt még nem is csókolózott...
Ti mit reagálnátok erre?
21:55ös vagyok
Egyébként arra nem gondoltál, h egy veled hasonló, szintén tapasztalatlan fiúval ismerkedj meg? Ők biztosan nem lennének szemtelenek, sőt rájuk ez sztem csak nyugtatóan hatna és lenne valami közös is bennetek.
Mindenképpen örülnék és sokkal figyelmesebb lennék, mint normális esetben. Szerintem az egyik legjobb érzés, egy Nönek minden téren elsönek lenni az életében.
21/F
Osztom "Én, aki 30:)" álláspontját :)
Megtiszteltetésnek venném hogy én vagyok az első. Ettől csak nőne a szememben, manapság már nem igazán ez jellemző a 17-18 évesekre.
Én, aki 33 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!