Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak fiúk válaszoljanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak fiúk válaszoljanak légyszi! (bőv. Lent)?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést inkább a 20 fölötti pasikhoz intézném, de végülis nem baj ha mások is válaszolnak.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mit tennétek ebben a helyzetben: Nyomulsz egy csinos lányra aki lassan 18, komolynak tűnik a dolog, de kiderül, hogy a lánynak még soha nem volt barátja. sőt még nem is csókolózott...

Ti mit reagálnátok erre?

2010. jún. 17. 20:29
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
te lennél az első a sorban,nem a 36.ik
2010. jún. 17. 20:46
 12/45 anonim ***** válasza:

Én se értem ez miért lenne ciki, ellenkezőleg, sztem sokkal értékesebbé teszi a lányt. Meg sztem nagyon aranyos is :) Arról nem is beszélve, h ez külön jó érzés, h én vagyok neki az első

21F

2010. jún. 17. 20:46
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Van még ilyen lány?

Egyébként persze,hogy nem nézném le.SŐŐTTT!!! Inkább felnéznék rá és tisztelném ezért.Mindent megtennék,hogy járjak vele és ha összejött akkor "vitrinbe zárnám". Egy ilyen lányt nagyon komolyan meg kell becsülni!!!! Nevezzetek akár papucsnak,akár lúzernak,de szerintem bármire képes lennék,csak hogy mellettem maradjon!!!

20/F

2010. jún. 17. 20:49
 14/45 A kérdező kommentje:

És miért van az h mikor már majdnem ottvan h megcsókol, akkor jön ilyen tök kiábrándító szöveggel, mint az óvodásoknál...még elkezdi magyarázni, h hogy kell...

Nem azért nem csókolóztam még, mert nem tudok, hanem mert mindig olyan pasikkal lett volna lehetőség, akik mindig kiábrándítóak voltak az utolsó pillanatban...

2010. jún. 17. 20:55
 15/45 anonim ***** válasza:

ha ő így viselkedik, akkor meg sem érdemel téged.

TE megbecsülést érdemelsz, amiért így gondolkodsz.

2010. jún. 17. 20:57
 16/45 anonim ***** válasza:

18 éves még csitri, életbe nem kéne a nyvajgása, talán pár évvel idősebbel képzelem el a szitut úgy én is örülnék :D tudnám hogy ragaszkodna mert az első vagyok neki

23/kan

2010. jún. 17. 20:59
 17/45 A kérdező kommentje:

Hmm köszönöm, aranyosak vagytok!!

Ez azért kicsit vigasztal, hogy mindig csak a rossz pasikat fogtam ki, de azért sok jó van...reméljük... :)

2010. jún. 17. 20:59
 18/45 anonim ***** válasza:

20:49-es vagyok.Biztos komoly? Mert ha komoly akkor nem akarna kioktatni,hanem hagyná,hogy ráérezz a lényegére és nem okoskodna.Jól gondold meg,hogy ő-e az a pasi.Végül is a csókban még nincs semmi rossz(nem olyan mint a szüzesség),ha nem ő az a pasi akkor még nem fogod megbánni.

De lehet,hogy csak komolytalan még és tényleg nem akar rosszat...

20/F

2010. jún. 17. 21:02
 19/45 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, de kár, hogy ilyen fiatal vagy...

szívesen megismernélek, mert szimpatikus ez a gondolkodásmód. kár, hogy itt a fórumon mindenki azt ír, amit akar, kár, kár, mondta a varjú is. na de ez van.

sok sikert a párkereséshez, bőven van még időd, ne kapkodj ezután se.

20:57 is én voltam.

2010. jún. 17. 21:02
 20/45 A kérdező kommentje:
Csak olyan ciki, mikor tök jó volt addig minden, de mikor elkezdte magyarázni...uhh akkor nagyon kiakadtam és nagyon megutáltam. Nincs is kedvem így máshoz...szólval tök ciki
2010. jún. 17. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!