Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak fiúk válaszoljanak légyszi! (bőv. Lent)?
Ezt a kérdést inkább a 20 fölötti pasikhoz intézném, de végülis nem baj ha mások is válaszolnak.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mit tennétek ebben a helyzetben: Nyomulsz egy csinos lányra aki lassan 18, komolynak tűnik a dolog, de kiderül, hogy a lánynak még soha nem volt barátja. sőt még nem is csókolózott...
Ti mit reagálnátok erre?
Elhiszem.Sok okosat nem tudok neked mondani.Egy biztos.egy ilyen lány az álmom! :)
Ha minden kötél szakad én még itt vagyok neked! :)
20/F
21:02
Köszönöm!
Egyébként nekem is ez a bajom, hogy itt sok olyan ember van aki szimpatikus, de itt nem lehet kiismerni senki, bárki bármit mondhat..
elvileg tudsz "privát emailt" küldeni, klikkolj oda és írj párj sort. nem kötelező, csak egy lehetőség. hátha tudunk beszélgetni egy jót :)
20:57 és 21:02 voltam :)
21:06
Aranyos vagy!
Itt pár perc alatt több kedvességet kapok tőletek, mint pl egyes pasiktól...
20:57; 21:02; 21:09
Hány éves is vagy?
Én ezt nem tartanám jelentőségteljes dolognak. Aranyos meg minden, de ettől nem tetszene se jobban, se kevésbé.
Ha a külső-belső tulajdonságai megtetszettek annyira, hogy járni akarjak vele, akkor mindegy, hány fiúval volt, ha volt, nem ez a lényeg szerintem :)
Nekem is szimpatikus ez a dolog, amit eddig magadról írtál, én szívesen összeismerkednék egy ilyen csajjal, a srác meg nagyon gyökér volt, pont ezeket a dolgokat nem szabad csinálni/mondani egy úgymond „kezdőnél”. Teljesen érthető, h kiborultál.
Mondjuk azt nem értem, h egy 30 éves férfi miért a neten fűzi a még 17 éves lányokat, vigyázzál inkább sztem ezekkel a tagokkal :P
21F
hehe, előző hozzászóló, teljesen jogos a kérdés. csak gondolom nem olvastál vissza.
írtam, hogy "de kár, hogy ilyen fiatal". szóval részemről inkább lelkisegély-szolgálat lenne a dolog. nem vagyok ugyan kapcsolatban most, viszont liliomtiprást sem vállalok :)
a lány meg ha akar, ír emailt. nem kötelező.
én, aki 30. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!